XiaomiYleinen

Hups! Xiaomi 12T päätyi myyntiin ennen julkaisua – ostaja paljasti tiedot ja kuvat

Xiaomi 12T

Xiaomi ei ole vielä vahvistanut uusien Xiaomi 12T -sarjan älypuhelimien julkaisuaikataulua, vaikka sen on odotettu tapahtuvan vielä syyskuun aikana. Malliston on tiedetty koostuvan kahdesta puhelimesta, jotka olisivat Xiaomi 12T sekä Xiaomi 12T Pro. Nähtävästi Xiaomi 12T on päätynyt jo nyt myyntiin joissakin maissa, sillä yksi ostajista on paljastanut laitteesta tietoja.

Ostaja on paljastanut Xiaomi 12T -puhelimesta muutamia kuvakaappauksia, mutta myös live-kuvia itse laitteesta. Xiaomi 12T on pystytty ostamaan muun muassa Perussa, josta nyt vuotaneet tiedot ovat peräisin. Vuoto vahvistaa muutamia puhelimen tärkeimpiä yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttäjä on paljastanut puhelimessa olevan muun muassa MediaTekin kehittämä Dimensity 8100-Ultra-järjestelmäpiiri sekä 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xiaomi 12T -puhelimen kerrotaan myös tukevan korkeaa 120 watin tehoista pikalatausta, jonka luvataan lataavan puhelimen nopeasti tyhjästä täyteen. Käyttöjärjestelmänä on Android 12 sekä MIUI 13.

Xiaomi 12T -puhelimen tiedetään saavan 6,67 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, jossa on 2712 x 1220 pikselin tarkkuus. Takaosan kolmoiskamera koostuu 108 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on 20 megapikselin tasoinen selfiekamera. Akku tulee olemaan kooltaan 5000 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodetut kuvat paljastavat Xiaomi 12T -puhelimen olevan ulkoisesti identtinen aikaisemmin kuvissa nähdyn Xiaomi 12T Pron kanssa. Lisäksi yhtäläisyydet ovat selvät verrattuna Redmi K50 Ultra -puhelimeen. Kuvissa puhelin nähdään sinisessä väriversiossa.

Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa nähdään kolme kamerasensoria, kaksois-LED-salama sekä teksti ”108MP”. Etuosassa on kapeilla kehyksillä varusteltu OLED-näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä sekä näytönalainen sormenjälkilukija. Xiaomi 12T:n alareunassa on USB-C-liitin, mikrofoni sekä kaiutin. Oikeassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole siis tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi tulee julkaisemaan Xiaomi 12T -sarjan puhelimet. Xiaomi 12T Pron odotetaan tarjoavan pitkälti samat ominaisuudet, mutta siinä olisi 200 megapikselin tasoinen pääkamera sekä Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kuka näihin ilmiselviin markkinointikikkauutisiin enää jaksaa uskoa? Näitä vitun ”Hupsis upsis -vuotoja” tapahtuu joka helvetin puhelinmallin kanssa. Nyt vittu lakatkaa jo uutisoimasta tällaista paskaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi