OnePlusYleinen

Google paljasti OnePlus TV:n teknisiä tietoja – Käyttöjärjestelmänä Android 9.0 Pie

OnePlus TV:n teknisiä tietoja Google Play Consolessa.

OnePlus TV on ollut viime aikoina useasti otsikoissa, sillä OnePlus on ripotellut älytelevisiostaan tietoja lähes päivittäin. Tällä kertaa myös Google on lähtenyt tietojen paljastamiseen mukaan, sillä tuleva OnePlus TV on paljastanut Googlen tietokannoista.

Aikaisemmin OnePlus TV sai Google Play -sertifikaatin ja nyt älytelevisio on paljastunut kehittäjille suunnatusta Google Play Consolesta, josta on myös paljastunut tulevan laitteen teknisiä tietoja. Play Console -tietokannasta on löytynyt ”Oneplus_Dosa_IN” -laite, jonka odotetaan olevan OnePlus TV:n versio Intian markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen tiedoissa mainitaan tehoista vastaavan MediaTekin kehittämä neliytiminen MT5670 -järjestelmäpiiri, joka koostuu neljästä 1,5 GHz:n taajuudella hyrräävästä ARM Cortex-A53 -ytimestä. Grafiikkasuorittimena kerrotaan toimivan kyvykäs Mali-G51 MP3 ja televisiossa on 3 gigatavua RAM-muistia. Google on myös vahvistanut OnePlus TV:n saavan Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmän Android TV -version.

OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut tulevan television saavan muun maussa 55 tuuman QLED-näyttöpaneelin ja julkaisu on vahvistettu tapahtuvan syyskuun aikana Intian markkinoilla.

Lähde: Google Play Console

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus