OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 7T – Vahvistus kolmoiskameralle ja lovinäytölle

Aikaisemmin tällä viikolla Evan Blass julkaisi Twitterissä luonnoksia, joissa oli esillä tulevan OnePlus-puhelimen takaosa. Kuvat vahvistivat pyöreän kamera-alueen, mutta ei juurikaan muuta. Nyt suosittu vuotaja OnLeaks on julkaissut 3D-mallinnokseen pohjautuvia kuvia ja videon vielä julkaisemattomasta OnePlus 7T -älypuhelimesta.

Etuosasta OnePlus 7T muistuttaa vahvasti edeltäjäänsä, eli OnePlus tulee hyödyntämään näytössä pisaraloviratkaisua, jotta etukamera on saatu etupuolelle. Takaosasta OnePlus 7T tulee näyttämään tuoreimman vuodon mukaan selvästi edeltäjäänsä erilaiselta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa puhelimessa nähdään pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kameraa sekä salamavalo. Pyöreä kamera-alue vaikuttaa tulevassa puhelimessa olevan myös hieman muusta rungosta ylempänä. Toinen huomattava muutos rakenteesta löytyy alareunasta, jossa on nyt vain yksi kaiutinritilä, kun aikaisemmin oli kaksi.

OnePlus 7T -mallin voidaan olettaa olevan teknisesti hyvin lähellä edeltäjäänsä, mutta järjestelmäpiirin on odotettu vaihtuvan tuoreempaan Snapdragon 855 Plus -versioon. Tuoreimman vuodon mukaan OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimet julkaistaan syyskuussa yhdessä OnePlus TV:n kanssa. Lisäksi huhun mukaan OnePlus suunnittelee OnePlus 7T McLaren ”Senna” -erikoisversion julkaisua.

Lähde: OnLeaks (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus