GoogleYleinen

Google paljasti Pixel 4a -puhelimen vahingossa omassa verkkokaupassaan

Googlen julkaisema kuva Pixel 4a -puhelimesta.

Google julkaisi eilen vahingossa kuvan toistaiseksi julkaisemattomasta Pixel 4a -älypuhelimesta omassa Kanadan verkkokaupassaan. Tarkka kuva puhelimesta oli päätynyt verkkokaupan aloitussivulle kaikkien nähtäväksi muutaman tunnin ajaksi. Myöhemmin Googlen poisti kuvan nähtäviltä.

Pixel 4a -puhelimen kuvasta on uutisoinut muun muassa 9to5Google.com -sivusto. Kuvassa puhelin on esillä yhdessä väriversiossa, joka on perinteinen musta. Mitään kovin uutta Googlen julkaisema kuva ei pääse enää paljastamaan, mutta se vahvistaa aikaisemmin nähtyjä vuotokuvia. Kuvassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on yksi kamerasensori ja LED-salama. Puhelimen takaosassa on myös perinteinen sormenjälkilukija, kun taasen etuosassa on etukameraa varten tehty reikä. Pixel 4a -puhelimessa on myös sinertävä virtapainike oikeassa kyljessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Google käyttäisi puhelimessa Snapdragon 730 -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla olisi 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Pixel 4a:n tiedetään saavan myös 3080 milliampeeritunnin akun, USB-C-tyypin latausliittimen sekä muovisen rakenteen.

Viime aikoina vuodot ovat vihjanneet, että Google olisi kehittämässä Pixel 4a:n rinnalle myös kahta muuta Pixel-puhelinta, jotka olisivat Pixel 4a (5G) sekä Pixel 5. Toistaiseksi vain Pixel 4a -puhelimesta tiedetään tarkemmin, sillä sen julkaisua on odotettu jo toukokuusta lähtien. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Google tulisi puhelimensa julkaisemaan.

Lähde: 9to5google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google