Sponsoroitu

Vain 149 euroa maksava Honor 9A nyt myynnissä – varusteltu pitkällä akunkestolla ja kolmoiskameralla

Honor 9A on uusi tulokas Suomen älypuhelinmarkkinoille, joka tarjoaa paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia omassa 149 euron hintapisteessään. Uutuuspuhelimen kohokohtia ovat muun muassa tyylikäs ja kestävä rakenne, monipuolinen kolmoiskamera sekä massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku. Lisäksi Honor 9A on myynnissä kahdessa tyylikkäässä väriversiossa, ja ostajat saavat kaupan päälle myös Honor Band 5 -aktiivisuusrannekkeen.

Kyseessä on myös Honorin ensimmäinen älypuhelin Suomessa, joka on varusteltuna maailman kolmanneksi suurimmalla sovelluskaupalla, eli AppGallerylla. AppGallerysta löytyvät tutut globaalit sekä paikalliset sovellukset, minkä lisäksi sovellusvalikoima laajenee jatkuvasti. Honor 9A on suunniteltu niille, jotka haluavat edullisella hintalapulla varustetun helppokäyttöisen puhelimen hyvällä akunkestolla.

Suuri akku takaa pitkän käyttöajan

Honor 9A -puhelimen yksi suurimmista valttikorteista on massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku, jollainen nähdään vain harvoin tässä hintapisteessä. Honor 9A:n suuren akun ansiosta puhelimen käyttöaika yhdellä latauksella on 33 tuntia 4G-puheluita, 35 tuntia videoiden toistamista sekä 37 tuntia FM-radion kuuntelua. Akusta ei puhti lopu kesken kovemmassakaan käytössä, vaan monessa tilanteessa akku kestää parikin päivää.

Tehoista on Honor 9A -puhelimessa vastaamassa MediaTek Helio P22 -järjestelmäpiiri, joka takaa päivittäiseen käyttöön erinomaisen suorituskyvyn virtapihissä paketissa. Honor 9A tarjoaa myös mukavan 3 gigatavun RAM-muistin sekä 64 gigatavun sisäisen tallennustilan, jota on myös mahdollista laajentaa microSD-muistikortin avustuksella.

Honor 9A on varusteltuna myös suurella 6,3 tuuman FullView-näyttöpaneelilla, joka takaa mukavan katselukokemuksen 20:9-kuvasuhteensa ansiosta. Näytön tarkkuus on HD+ -tasolla, jolloin videoiden katselu on miellyttävän tarkkaa.

Kolmoiskamera tarjoaa uusia ulottuvuuksia

Kamera on tänä päivänä yksi älypuhelimien tärkeimmistä ominaisuuksista, johon myös Honor 9A -puhelimessa on päätetty panostaa. Laitteen takaosassa on monipuolinen kolmoiskamera, joka kostuu f/1.8-aukolla varustellusta 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakuvakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Honor 9A:lla on mahdollista taltioida siis todella erinomaisia ja laadukkaita kuvia kolmen erilaisen kameran avustuksella.

Ultralaajakulmakamera mahdollistaa muun muassa 120 asteen näkökentällä kuvaamisen, jolloin kuviin saadaan aikaisempaa enemmän sisältöä. Honor 9A on varusteltuna myös ominaisuudella, joka korjaa ultralaajakulmakameran linssin vääristyksiä, jolloin kuvista tulee vaikuttavia.

Honor 9A on varusteltuna myös tarkalla 8 megapikselin selfiekameralla, joka on sijoitettuna näyttöön tehtyyn pisaramaiseen loveen. Etukameralla onnistuu erinomaiset selfiet tilanteessa kuin tilanteessa, ja heikossa valaistuksessa kuvausta on avustamassa näyttösalamavalo. Honor 9A:n etukamerasta löytyy muun maussa kaunista-tila, jossa pystytään optimoimaan ihon pehmeyttä.

Tutut sovellukset löytyvät AppGallery-sovelluskaupasta

Honor hyödyntää uutuuspuhelimessaan Googlen tuoreinta Android 10 -käyttöjärjestelmää, joka pohjautuu avoimeen lähdekoodiin. Android 10 -käyttöjärjestelmän päällä hyrrää myös Honorin oma Magic UI 3.1 -käyttöliittymä, joka tuo mukanaan mielenkiintoisia lisäominaisuuksia sekä uusia asetuksia. Yksi lisäominaisuuksista on päivitetty Huawei Assistant -avustaja, jonka avulla käyttäjä voi muun muassa löytää kaikki suosikkipalvelunsa ja -uutisensa yhdestä paikasta.

Honor 9A on varusteltuna esiannetulla AppGallery-sovelluskaupalla. AppGallery on maailman kolmanneksi suurin sovelluskauppa, josta löytyy paljon sekä kansainvälisiä että suomalaisia tunnettuja sovelluksia, ja sen valikoima kasvaa jatkuvasti. Puhelimen muita palveluja ovat muun muassa Huawein helppokäyttöinen selain ja omat video- ja musiikkipalvelut.

AppGallery-sovelluskaupasta löytyvä Petal Search -sovellus laajentaa Honor 9A -puhelimen sovellusvalikoimaa vielä entisestään, sillä sen kautta puhelimelle on mahdollista asentaa esimerkiksi palveluita, joita ei vielä AppGallery-sovelluskaupasta löydy. Petal Search -sovelluksen ja AppGalleryn toimintaperiaatteeseen voi käydä tutustumassa muun muassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Honor 9A nyt myynnissä – kaupan päälle tarjolla Honor Band 5

Honor 9A on erityisesti nuorille ja ensimmäistä älypuhelintaan etsivälle henkilölle suunnattu laite. Suuri akku takaa erinomaisen käytettävyyden ja kolmoiskamerasta löytyy ominaisuuksia moniin erilaisiin kuvaustilanteisiin. Suuren näytön ansiosta sisällön kuluttaminen on mielekästä ja mobiilipelitkin näyttävät näytöllä hyvältä. Tarkemmin Honor 9A -puhelimeen voi käydä tutustumassa valmistajan virallisilta tuotesivuilta.

Suomessa Honor 9A on saapunut myyntiin 15. heinäkuuta 2020, ja hintaa laitteella on 149 euroa. Uutuuspuhelin on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Midnight Black sekä sininen Phantom Blue. Honor 9A -puhelimen ostajat saavat kaupan päälle myynninaloituskampanjan ansiosta 39,90 euron arvoisen Honor Band 5 -aktiivisuusrannekkeen. Myynninaloituskampanjaan voi käydä tutustumassa muun muassa Honorhetki.fi -sivustolta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sponsoroitu