OnePlusYleinen

OnePlus Buds -täyslangattomat kuulokkeet julkaistaan 21. heinäkuuta

OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut edullisemman 5G-yhteyksillä varustellut OnePlus Nord -puhelimen julkaisun tapahtuvan 21. heinäkuuta, mutta nyt yhtiö on vahvistanut julkaisevansa samalla OnePlus Buds -kuulokkeet. Kyseessä ovat yhtiön ensimmäiset täyslangattomat kuulokkeet, joissa ei ole siis minkäänlaisia johtoja.

Ensimmäisen kerran OnePlussan Bluetooth-äänilaitteita nähtiin markkinoilla vuonna 2017, jotka olivat Bullets Wireless -kuulokkeet. Tämän jälkeen OnePlus on julkaissut mallistoon myös kahdet muut kuulokkeet, jotka ovat jatkaneet samaa toteutusta. OnePlus Buds -kuulokkeet ovat selvästi erilaiset sekä tulevat taistelemaan samoista asiakkaista muiden älypuhelinvalmistajien täyslangattomien kuulokkeiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Uusien OnePlus Buds -kuulokkeiden kautta rakennamme tuoteportfoliotamme ja tarjoamme käyttäjillemme entistä vaivattomamman käyttökokemuksen. Käyttäjämme etsivät täydellistä yhdistelmää, joka koostuu korkealaatuisesta äänentoistosta, saumattomasta yhteydestä ja helppokäyttöisestä kokemuksesta. Juuri tämän yhdistelmän OnePlus Buds tarjoaa,” kertoo OnePlussan perustaja sekä toimitusjohtaja Pete Lau.

Jo aikaisemmin OnePlus Buds -kuulokkeet ovat olleet monisti huhuissa ja nyt ne tullaan vihdoin esittelemään virallisesti. OnePlus Buds -kuulokkeet tullaan julkaisemaan OnePlus Nord -älypuhelimen kanssa 21. heinäkuuta kello 17.00 Suomen aikaa. OnePlus järjestää julkaisun tällä kertaa hieman erikoisesti AR-tilaisuutena, johon voi tutustua tarkemmin aikaisemmassa artikkelissamme.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Todella kiinnostavaa… Not.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus