GoogleYleinen

Google Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimet erottuvat joukosta! Mielenkiintoinen muotoilu esillä kuvissa

Google on julkaisemassa kuluvan vuoden aikana uudet Pixel 6 -malliston älypuhelimet, joita on nähtävästi luvassa kaksi. Uusi vuoto paljastaa Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimien odottamattoman muotoilun, joka on selvästi uudistettu verrattuna aikaisemman sukupolven Pixel-puhelimiin. Google on laittamassa muotokielen täysin uusiksi ja kokeilee uusia ratkaisuja, jos on uskomista tuoreinta vuotoa.

Tulevien Pixel 6 -puhelimien mielenkiintoisin toteutus on takaosan kamera-alue, joka on koko puhelimen levyinen ja sijaitsee puhelimien yläreunassa. Kuvien perusteella kamera-alue ulkonee selvästi muusta rungosta. Kameroita Pixel 6 -mallissa pitäisi olla kaksi ja Pixel 6 Prossa vastaavasti kolme. Kuvat paljastavat puhelimien koostuvan kolmesta väristä, sillä kehys on musta, kamera-alueen yläpuolinen osa oranssi ja takaosan on muuten vaalea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella puhelimen etuosassa olisi kapeilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on etukamerareikä yläreunassa ja alareunassa sormenjälkilukija. Kuvista voidaan Googlen päätellä tänä vuonna panostavan todella huippuluokan teknisiin ominaisuuksiin sekä ulkoiseen toteutukseen. On kuitenkin hyvä huomata, että nyt nähdyt kuvat ovat vain mallinnuksia, jotka perustuvat kuitenkin kuviin oikeista puhelimista. Googlen kerrotaan myös valmistelevan jonkinlaista kiiltävää Champagne-versiota puhelimista.

Toistaiseksi tarkkoja tietoja kummastakaan tulevasta Pixel 6 -puhelimesta ei ole vuotanut, mutta Googlen on odotettu käyttävän omaa järjestelmäpiiriään puhelimissa. Aikaisempien vuotojen mukaan Google kehittäisi Whitechapel-koodinimellä kulkevaa järjestelmäpiiriä yhdessä Samsungin kanssa. Odotuksien mukaan Google julkaisisi uudet puhelimet kesän tai syksyn aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google