HonorYleinen

Honorilta tulossa uusia 5G-puhelimia – luvassa jopa 100 watin pikalataus!

Honor V40 Lite

Uudet sertifiointitiedot antavat vihiä siitä, että Huaweista irtautunut Honor tulee julkaisemaan pian uuden 5G-älypuhelimen, jonka kohokohtana on 100 watin pikalataus. Uusia Honorin puhelimia on paljastunut nyt 3C-sertifiointitietokannasta, mutta valitettavasti kovin paljoa puhelimista ei paljastu.

Toinen nyt paljastuneista puhelimista kantaa mallikoodia RNA-AN00, jossa on tuki 5G-yhteyksille. Puhelimessa on kerrottu olevan tuki 100 watin pikalataukselle, mutta puhelinta voidaan ladata myös useilla muilla tehoilla, joita ovat 10W, 40W sekä 66W. Toinen paljastuneista puhelimista on malikoodiltaan NTH-AN00, joka tukee myös 5G-verkkoja. Laitteessa on kuitenkin hieman matalampi pikalataus, sillä se rajoittuu 66 wattiin. Puhelinta voidaan toki myös ladata 10W ja 40W pikalataustehoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3C-sertifiointitiedot eivät paljasta puhelimista mitään muuta, eikä laitteiden markkinointinimistä ole mitään tietoa. On hyvin mahdollista, että kyseessä saattaa olla uusia Honor 50 -malliston huippupuhelimia tai 100 watin latauksella varusteltu laite voi olla vuoden puolivälissä julkaistavaksi odotettava taittuvanäyttöinen Magic-malliston puhelin.

Kiinassa Honor tulee julkaisemaan uuden Honor Play 5 -puhelimen ensi viikolla 18. toukokuuta, jossa tullaa näkemään myös 66 watin tehoinen pikalataus.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor