GiganttiGoogleYleinen

Google Pixel 7 ja Pixel 7 Pro saapuivat myyntiin Gigantin kautta Suomessa – hinnat alkavat 599 eurosta loppuviikon ajan

Googlen Pixel-puhelimet eivät ole virallisesti saatavilla Suomessa, vaikka muissa Pohjoismaissa saatavuus laajeni viime syksynä. Muutamat jälleenmyyjät ovat kuitenkin tuoneet puhelimia myyntiin omia reittejään pitkin, joita ovat muun muassa Verkkokauppa.com sekä Gigantti. Nyt myös Pixel 7 -puhelimien saatavuus on laajentunut.

Gigantti on aikaisemmin myynyt vain Pixel 6a -puhelinta, mutta nyt valikoima on täydentynyt Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -malleilla. Molemmat puhelimet ovat saatavilla heti ja niistä tarjotaan myös alennusta. Pixel 7 maksaa edullisimmillaan normaalisti 749 euroa, mutta alennettuna sen voi saada 599 eurolla. Pixel 7 Pro maksaa vastaavasti 999 euroa, mutta alennettuna hinta on 799 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat puhelimet ovat saatavilla mustana ja valkoisena, mutta Pixel 7 Prosta on myös harmaa väriversio. Alapuolella on listattuna puhelimien hinnat Gigantin valikoimassa sekä tällä hetkellä olevat kampanjahinnat. Kampanjahinnat ovat voimassa Gigantissa 3. maaliskuuta ja 5. maaliskuuta välisenä aikana.

  • Pixel 7, 8 + 128 Gt – 599 euroa (norm. 749€)
  • Pixel 7, 8 + 256 Gt – 699 euroa (norm. 849€)
  • Pixel 7 Pro, 12 + 128 Gt, 799 euroa (norm. 999€)
  • Pixel 7 Pro, 12 + 256 Gt – 899 euroa (norm. 1099€)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huomionarvoista Pixel-puhelimissa on niiden rajoitettu yhteystuki Suomessa. Google ei ole mahdollistanut puhelimilla 5G-yhteyksiä tai VoLTE-ominaisuutta suomalaisoperaattoreiden verkoissa. Puhelimet toimivat 5G-verkkoja vanhemmissa verkoissa.

Pixel 7 -sarjan puhelimet tarjoavat laadukkaat OLED-näyttöpaneelit, Googlen oman Tensor G2 -järjestelmäpiirin sekä puhtaan Android-kokemuksen. Pixel 7 -puhelimessa on 50 megapikselin pääkamera sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Pixel 7 Prohon on saatu lisäksi 48 megapikselin tasoinen periskooppikamera.

Tarkemmat tiedot Pixel 7 -puhelimista voit käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. ”Pixel 7 Pro maksaa vastaavasti 999 euroa, mutta alennettuna hinta on 999 euroa.”
    Aika huono alennus 🤔

    1. Lueppa uudestaan:D

  2. Enpä olisi arvannut että on tuommoinen yhteyspuute. Hyvä lisäys artikkeliin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Gigantti