RedmiYleinen

Puhelin täyteen viidessä minuutissa! Xiaomin tytärbrändi esitteli 300 watin pikalatausta

Realme julkaisi helmikuun alkupuolella GT Neo5 -puhelimen, jossa oli 240 watin pikalataus. Vajaa kuukausi sitten Realme GT Neo5 -puhelimen latausnopeus oli markkinoiden nopein. Nyt Realmen kilpailija, Redmi on tuomassa jopa 300 wattiin yltävää pikalatausta markkinoille.

Redmin nimeämä lataustekniikka kantaa nimeä 300W Immortal Second Charger. Redmin mukaan tekniikan avulla puhelimen saa tyhjästä täyteen vain noin viidessä minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Weibo-palvelussa Digital Chat Stationin toimesta postauksessa esiintyvä ”300W Immortal Second Charger” voisi viitata johonkin vaihtoehtoiseen lataustekniikkaan. USB-C-portin kautta voidaan tällä hetkellä saada ulos korkeintaan 240 watin nopeus.

Redmi on ladannut samaiseen Weibo-palveluun videon 300 watin latauksesta. Videolla on käytössä hieman muokattu Redmi Note 12 Discovery Edition -puhelin. Videon puhelimessa on 4100 milliampeeritunnin akku, kun alkuperäisessä Redmi Note 12 Discoveryssa on 4300 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla puhelin saavuttaa 290 watin nopeuden nopeasti. Latausteho pyörii 280-290 watin välimaastossa muutaman minuutin, kunnes nopeus putoaa pikkuhiljaa 200 watista alle 100 wattiin. Yhteensä videolla täyteen lataukseen näyttää menevän 4 minuuttia 54 sekuntia.

300 watin teho on teoreettinen maksimi ja videolla latausnopeutta on turvallisuussyistä saatettu hieman myös rajoittaa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Redmi on julkaisemassa ensimmäistä puhelinta kyseisellä lataustekniikalla. Myöskään laturin tekniset tiedot eivät ole tiedossa tällä hetkellä.

Lähde: Playfuldroid

1 Kommentti

  1. Jaa mitäköhän tuo Max 240W lataus tarkoittaa? Nyt on taas ammattilaiset kirjoittamassa artikkelia

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi