GoogleYleinen

Google Pixel 7a -puhelimen teknisiä tietoja paljastui – saamassa 90 hertsin näytön

Google Pixel 6a

Google tulee ensi vuonna julkaisemaan jälleen uuden A-sarjan Pixel-älypuhelimen, joka sijoittuu Googlen lippulaiva puhelimia edullisempaan hintapisteeseen. Nyt Googlea koskevista vuodoista tunnettu Twitter-käyttäjä  Kuba Wojcechowski on paljastanut Twitter-tilillään tulevan Pixel 7a -puhelimen teknisiä tietoja.

Wojcechowskin mukaan Pixel 7a -puhelimen kamerajärjestelmää kutsutaan nimellä ”Pixel 22 Mid-range”, kun Pixel 7- ja 7 Pro -puhelimien kamerajärjestelmästä käytettiin nimeä ”Pixel 22 Premium”. Pixel 7a -puhelimeen on todennäköisesti tulossa kaksi kameraa, joissa olisi käytetty Sonyn IMX787- ja IMX712 -sensoreita. Toinen kameroista olisi ultralaajakulmakamera. Telekameraa puhelin ei Wojcechowskin mukaan saamassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yllä mainituilla kameroilla Pixel 7a olisi saamassa kohtalaisen merkittävän päivityksen, kun verrataan Pixel 6a -puhelimessa käytettyyn Sonyn IMX363-sensoriin. Kameranlaadun pitäisi taistella keskihintaluokassa varsin tasaväkisesti muiden hintaluokan puhelinten kanssa. Aiemmin on ollut esillä myös Samsungin valmistama 50 megapikselin tarkkuuteen yltävä GN1-sensori, mutta näillä näkymin sensoria ei Pixel 7a -puhelimessa tulla näkemään.

Pixel 7a on vuodon mukaan saamassa Full HD+ -tarkkuuteen yltävän näytön, joka tukee 90 hertsin virkistystaajuutta. Paneeli olisi siis joltain osin päivittynyt, sillä aiemmissa Pixel a -sarjan puhelimissa on nähty tähän asti ainoastaan 60 hertsin virkistystaajuudella varustettu näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 7a -puhelin saanee sisäänsä Googlen Tensor -järjestelmäpiirin. Puhelimen Wi-Fi- ja Bluetooth-piirinä olisi Qualcommin WCN6740. Puhelimen näytön koosta, tallennuskapasiteetista tai RAM-muistin määrästä ei toistaiseksi ole tietoja. Puhelimesta tullaan todennäköisesti näkemään lisää vuotoja lähempänä virallista julkaisua.

Lähde: Wojcechowskin Twitter-tili

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google