GoogleYleinen

Google Wallet ei enää toimi kaikilla laitteilla — Tällaiset ovat vaatimukset jatkossa

Google Wallet

Google tarjoaa Android-laitteille omaa Google Wallet -sovellustaan, joka toimii niin puhelinten kuin kellojenkin kanssa. Sovellukseen voi lisätä esimerkiksi maksukortteja ja maksaa niiden avulla puhelimella ostoksensa. 

Nyt Google on kertonut, että se tiputtaa jälleen laitteita pois Wallet-tuen piiristä parantaakseen käyttäjien tietoturvaa. Google sanoo poistavansa tuen Wear OS 2 -käyttöjärjestelmää vanhemmista versioista. Puhelinten puolella laitteesta on löydyttävä Android 9 (Pie) tai uudempi versio. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaatimukset tulevat voimaan 10. kesäkuuta, jonka jälkeen tietoturvapäivityksiä ei Googlen mukaan enää jaeta yllä mainittuja käyttöjärjestelmäversioita vanhemmille versioille. Asia käy ilmi Google Walletin tukisivulta. 

Viimeksi Google on poistanut Wallet-tuen vanhemmilta käyttöjärjestelmäversioilta elokuussa 2023, kun yhtiö lopetti kokonaan Play-palveluiden tuen Android 4.4 Kitkat-versiolle. Tähän asti itse Google Wallet on ollut tuettuna Android 7 Nougat ja sitä uudemmilla Android-versioilla. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on ottanut Google Walletin käyttöön 2022, jolloin sovellus korvasi Google Pay -sovelluksen. 

Lähde: Google 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google