OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus ei julkista uutta taittuvaa puhelinta tänä vuonna – Openin seuraajaa ei ole kuitenkaan kuopattu

OnePlus Open

OnePlus toi viime vuonna markkinoille yhden teknisesti monipuolisimmista taittuvanäyttöisistä älypuhelimista, eli OnePlus Openin. Yleensä OnePlus julkistaa huippupuhelimistaan uudet versiot noin vuoden sisällä, mutta seuraavaa ”openia” ei todennäköisesti nähdä tämän vuoden aikana.

Uusimpien huhujen mukaan OnePlus Open 2 saatettaisiin julkistaa vasta ensi vuoden puolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

X-palvelussa julkaistun tiedon mukaan uutta taittuvanäyttöistä puhelinta ei ole peruttu, vaan sen julkistus on siirretty ensi vuodelle. Odotettavasti tämän vuoden aikana taittuvanäyttöisiä puhelimia ei OnePlussalta tultaisi näkemään.

Julkistuksen siirtäminen voi yksinkertaisesti mahdollistaa OnePlussalle tuoreemman järjestelmäpiirin käyttämisen. OnePlus Open 2 voisi saada siis Snapdragon 8 Gen 4 -piirin, eikä nykyistä Snapdragon 8 Gen 3 -versiota. Pidempi julkistussykli on myös järkevämpi, ja se tekee nykyisestä Openista relevantin pidemmäksi aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi puhelimen teknisistä tiedoista ei ole mitään tarkkoja yksityiskohtia vuotanut. Kuten viime vuonna, OnePlus Open oli globaalisti myytävä versio Aasian markkinoiden Oppo Find N3 -puhelimesta, niin tällä kertaa käytössä on sama strategia. Oppo Find N5 ja OnePlus Open 2 olisivat siis pitkälti identtisiä laitteita.

Tarkempia tietoja saadaan varmasti lähempänä julkaisua.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus