GoogleYleinen

Googlen kamerasovellus vihjaa: Pixel 6 XL saamassa 5x ”ultra tele” -kameran

Googlen uusin kamerasovellusversio on paljastanut mielenkiintoisen yksityiskohdan tulevasta Pixel 6 XL -puhelimesta. XDA Developers -sivusto on tutustunut sovelluksen koodiin ja ominaisuuksiin tarkasti tuoreimmassa artikkelissaan.

Googlen kamerasovelluksen uusimmassa versiossa on useita viittauksia ”ultra tele” -kameraan, joka mahdollistaa jopa 5x optisen zoomauksen. Käytännössä kamera kykenee 4,3 kertaiseen zoomaukseen, mutta kamerasovellus näyttää sen 5x zoomauksena. Suuria zoomausarvoja ei ole koskaan nähty virallisesti Googlen kamerasovelluksessa, jonka takia yhteen uusista Pixel 6 -malleista olisi tulossa aikaisempaa parempi zoomaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Pixel 6 -puhelimessa olisi kaksoiskamera, joka koostuu pääkameran ohella ultralaajakulmakamerasta. Pixel 6 XL olisi taasen varusteltuna kolmoiskameralla, jonka kolmas kamera on periskooppikamera. Aikaisemmin Pixel 6 XL -puhelinta huhuttiin myös Pixel 6 Pro -nimellä, mutta toistaiseksi ei ole varmaa, kumman nimen Google on puhelimille virallisesti valinnut.

Tiedot 5x ”ultra tele” -kamerasta on paljastunut Googlen kamerasovelluksen versiosta 8.3.252 ja se on jaossa Google Play -kaupan kautta yhteensopiville puhelimille. Uutta 5x zoomausta ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää, sillä se vaatii Pixel 6 XL -puhelimen toimiakseen.


Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google