HonorYleinen

Nyt se on varmaa: Honor Magic 3 -puhelimet julkaistaan elokuussa

Jo aikaisemmin tällä viikolla Honor vahvisti järjestävänsä ensimmäisen globaalin lanseeraustilaisuuden Huaweista irtautumisen jälkeen 12. elokuuta. Nyt Honor on kertonut hieman lisätietoja tulevasta lanseerauksesta.

Honor on kertonut tilaisuudessa esiteltävän Honor Magic 3 -sarjan älypuhelimet sekä julkaissut ensimmäisen teaser-kuvan. Honorin mukaan uusien Magic 3 -puhelimien julkaisu tullaan muistamaan ”uuden aikakauden aamunkoittona”. Lisäksi Honor on julkaissut reilun 30 sekunnin mittaisen videon, jossa on esillä nähtävästi puhelimen pyöreä kameratoteutus, jonka taustalta nousee aurinko. Videon voi katsoa artikkelin alareunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on Honorille tärkeä julkaisu, sillä Honor haluaa selvästi tehdä suuren vaikutuksen globaaliin yleisöön huippuluokan puhelimilla. Honor on aikaisemmin vahvistanut käyttävänsä uusissa Magic-sarjan puhelimissa Qualcommin hiljattain julkaisemaa Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriä, joten uutuuspuhelimet ovat huippuluokkaisia ainakin suorituskyvyltään.

”Olemme innoissamme, että voimme virallisesti ilmoittaa uuden Honor-perheenjäsenen olevan tulossa pian! Emme malta odottaa, että voimme kutsua sinut todistamaan upouuden Honor Magic 3 -sarjan lanseerausta ja näyttämään tämän uuden jäsenen vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja lopullisen suunnittelun”, Honor pohjusti tulevaa tilaisuuttaan.

Tilaisuus järjestetään 12. elokuuta kello 14.30 Suomen aikaan, joten kuukauden verran uutuuslaitteita joudutaan vielä odottamaan. Toistaiseksi Honor Magic 3 -sarjan puhelimista ei ole kuultu huhuja tai nähty vuotoja, mutta odotuksissa on hieman normaalista poikkeavia toteutuksia erityisesti muotoilun osalta. Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös Honorin uudet Honor 50 -sarjan puhelimet globaaleille markkinoille.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor