AndroidGoogleHTC

Googlen Pixel-puhelimet julki kohta – näin seuraat tilaisuutta suorana

nayttokuva-14Google tulee julkaisemaan pian alkavassa lehdistötilaisuudessaan uudet Pixel ja Pixel XL -puhelimet. Tilaisuus alkaa 19.00 Suomen aikaa. Google lähettää tilaisuuden suorana YouTuben kautta, josta sitä on mahdollista seurata.

Jo eilen jälleenmyyjien välityksellä paljastui lähes kaikki puhelimien tiedot. Google Pixel ja Pixel XL ovat teknisesti samanlaiset. Molempien laitteiden sisältä löytyy neliytiminen Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 12 megapikselin pääkamera sekä 8 megapikselin etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel XL:n näyttö on kooltaan 5.5 tuumaa ja se on QHD-tasoinen, kun taas normaalista Pixel versiosta löytyy 5 tuuman FullHD tasoinen näyttö. Molempien puhelimien näytöt perustuvat AMOLED teknologiaan. Samoin molempien näyttöjä on suojaamassa Gorilla Glass 4-lasi. Ja kuten luonnollista uusista Pixel -puhelimista tulee löytymään uusin Android 7.1 -käyttöjärjestelmäversio.

Googlelta voidaan odottaan tapahtumassa myös uusia julkistuksia Google Homen ja Google Daydreamin osalta. Varmoina julkistuksina voidaan jo pitää Pixel-puhelimia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android