Pixel ja Pixel XL paljastuivat jo nyt – katso viralliset kuvat ja tekniset tiedot

1

nayttokuva-6Google tulee huomenna julkaisemaan virallisesti HTC:n valmistamat uudet Pixel ja Pixel XL -puhelimet, mutta jo nyt monet jälleenmyyjät ovat paljastaneet puhelimien tiedot ja kuvat kattavasti sivuillansa. Laajimmat tiedot puhelimista paljasti brittiläinen jälleenmyyjä Carphone Warehouse.

Google Pixel ja Pixel XL ovat teknisesti samanlaiset. Molempien laitteiden sisältä löytyy neliytiminen Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 12 megapikselin pääkamera sekä 8 megapikselin etukamera.

nayttokuva-10Pixel XL:n näyttö on kooltaan 5.5 tuumaa ja se on QHD-tasoinen, kun taas normaalista Pixel versiosta löytyy 5 tuuman FullHD tasoinen näyttö. Molempien puhelimien näytöt perustuvat AMOLED teknologiaan. Samoin molempien näyttöjä on suojaamassa Gorilla Glass 4-lasi. Ja kuten luonnollista uusista Pixel -puhelimista tulee löytymään uusin Android 7.1 -käyttöjärjestelmäversio.

Puhelimet tullaan julkaisemaan virallisesti vasta huomenna 4.10.2016, mutta nyt vuotaneita kuvia ja tietoja voidaan jo pitää varsin varmoina, sillä ne myötäilevät jo valmiiksi huhuttuja ominaisuuksia.

Lähde: Pixel, Pixel XL

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: