AndroidGoogleHTC

Pixel ja Pixel XL paljastuivat jo nyt – katso viralliset kuvat ja tekniset tiedot

nayttokuva-6Google tulee huomenna julkaisemaan virallisesti HTC:n valmistamat uudet Pixel ja Pixel XL -puhelimet, mutta jo nyt monet jälleenmyyjät ovat paljastaneet puhelimien tiedot ja kuvat kattavasti sivuillansa. Laajimmat tiedot puhelimista paljasti brittiläinen jälleenmyyjä Carphone Warehouse.

Google Pixel ja Pixel XL ovat teknisesti samanlaiset. Molempien laitteiden sisältä löytyy neliytiminen Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 12 megapikselin pääkamera sekä 8 megapikselin etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

nayttokuva-10Pixel XL:n näyttö on kooltaan 5.5 tuumaa ja se on QHD-tasoinen, kun taas normaalista Pixel versiosta löytyy 5 tuuman FullHD tasoinen näyttö. Molempien puhelimien näytöt perustuvat AMOLED teknologiaan. Samoin molempien näyttöjä on suojaamassa Gorilla Glass 4-lasi. Ja kuten luonnollista uusista Pixel -puhelimista tulee löytymään uusin Android 7.1 -käyttöjärjestelmäversio.

Puhelimet tullaan julkaisemaan virallisesti vasta huomenna 4.10.2016, mutta nyt vuotaneita kuvia ja tietoja voidaan jo pitää varsin varmoina, sillä ne myötäilevät jo valmiiksi huhuttuja ominaisuuksia.

Lähde: Pixel, Pixel XL

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android