OnePlusYleinen

Harvinainen vuotokuva julki – Tältäkö näyttää OnePlus 7?

OnePlus julkaisi vasta hiljattain OnePlus 6T -älypuhelimen, mutta jo alkuvuodesta 2019 on odotettavissa todennäköisesti OnePlus 7 sekä toinen puhelin, jossa on 5G-yhteydet. Tänään Twitterissä Ishan Agarwal on julkaissut kuvan, joka esittää todennäköisesti tulevan OnePlus-puhelimen jo kuukausia ennen varsinaista julkaisua.

Vuodettu kuva on otettu OnePlusin kokouksesta, jossa on nähtävästi ollut yhtiön johtohahmoja mukana. Kuvassa on näkyvissä muun muassa OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau, jonka kädestä löytyy vielä tuntematon puhelin. Lisäksi kuvassa on nähtävissä itse tuleva puhelin, jossa on nähtävästi varsin suuri pyöreä kameraosa takaosassa. Kuvasta voidaan puhelimessa päätellä olevan myös lasinen takakuori sekä alumiinikehykset. Laitteen etupuolta ei ole kovasti näkyvissä, mutta näyttö on todennäköisesti viety varsin lähelle reunoja kuten OnePlus 6T -puhelimessa. Kuvassa puhelin on esillä punaisena sekä valkoisena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka kuvassa on esillä niin tuotekuva kuin itse puhelimen prototyyppejä, niin nyt nähty laite ei välttämättä ole samanlainen kuin markkinoille saapuva versio. Vuotokuva voi kuitenkin antaa esimakua OnePlusin ensi vuoden uutuuslaitteesta.

Lähde: Ishan Agarwal (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus