XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisee 24. joulukuuta uuden Xiaomi Play -puhelimen

Kiinan Apple, eli Xiaomi tulee julkaisemaan 24. joulukuuta jälleen uuden älypuhelimen. Kyseessä on puhelin, joka kantaa erikoisesti nimeä ”Xiaomi Play”. Aikaisemmin Xiaomi on luottanut Mi- ja Redmi -mallistoihin, mutta kuluvan vuoden aikana nimeämiskäytäntö on hieman vapautunut muun muassa uusien Black Shark- ja Pocophone -brändien kautta.

Xiaomi vihjaa uudesta Play -puhelimestaan verkkosivuillansa, jonka lisäksi myös Kiinan televiranomainen Tenaa on listannut puhelimen tietokantaansa paljastaen kuvia sekä tekniset tiedot. Tenaan mukaan puhelimessa tullaan näkemään Full HD+ -tasoinen 5,84 tuuman kosketusnäyttö sekä tuttuja keskihintaluokan ominaisuuksia. RAM-muistia on maksimissaan 6 gigatavua, mutta tarjolle pitäisi tulla myös 3 gigatavun ja 4 gigatavun versiot. Sisäistä tallennustilaa pitäisi olla myös tarjolla kolmessa versiossa, jotka ovat 32, 64 ja 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaa kertoo Xiaomi Playn saavan kolme kameraa, joista 8 + 12 megapikselin yhdistelmä löytyy takaosasta ja 8 megapikselin kamera etuosasta. Muita puhelimen odotettuja ominaisuuksia ovat sormenjälkilukija takaosassa sekä pieni vesipisaramainen lovi näytössä. Puhelimessa on lisäksi 2900 milliampeeritunnin akku sekä hieman jo vanha Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Lähde: Xiaomi, Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi