FairphoneYleinen

Helposti korjattavista puhelimistaan tunnettu Fairphone esitteli uudet Fairbuds-nappikuulokkeet

Hollantilainen Fairphone on keskittynyt tuotteissaan ekologisuuteen, pitkäikäisyyteen sekä korjattavuuteen, mutta suurempaa yleisöä yhtiön laitteet eivät toistaiseksi ole saavuttaneet. Nyt yhtiö on julkaissut korjauskelpoiset Fairbuds-nappikuulokkeet. 

Sekä mustana että valkoisena myyntiin saapuvat Fairbuds-kuulokkeet on varustettu dynaamisilla 11 millimetrin kaiutinelementeillä sekä titaanielementeillä. Yhdessä titaanielementtien ja hyvin balansoitujen ääniprofiilien kanssa kuulokkeiden äänen kerrotaan olevan rikas. 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on mukana aktiivinen taustamelunvaimennus, joka toteutetaan yhteensä kuuden mikrofonin kera. Kumpaankin kuulokkeeseen on sijoitettu kolme mikrofonia. Mikrofonien ansiosta kuulokkeissa on tuki sekä Googlen että Applen ääniavustajille. 

Kuulokkeiden mitoiksi ilmoitetaan 28,7 x 24,6 x 21 mm ja painoa napilla on noin viisi grammaa. Kuulokkeiden akun koko on 45 milliampeerituntia. Kuulokekotelon mitat ovat 65 x 65 x 27 millimetriä ja painoa kotelolla on 78 grammaa. Kuulokekotelo on varustettu 500 milliampeeritunnin akulla. Sekä kuulokkeiden että kuulokekotelon akut ovat käyttäjän vaihdettavissa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden ja kuulokekotelon akkujen luvataan kestävän yhteensä 26 tuntia musiikin toistoa. Yhdellä latauksella kuulokkeissa riittää virtaa viideksi tunniksi, kun vastamelu on käytössä ja kuudeksi tunniksi kun taustamelu on kytkettynä pois. Kotelossa ei ole tukea langattomalle lataukselle. 10 minuutin latauksella kuulokkeiden kerrotaan saavan käyttöaikaa 1,5 tunnin ajaksi ja täyteen kotelo sekä kuulokkeet latautuvat noin kahdessa tunnissa. 

Muina ominaisuuksina kuulokkeista löytyy kosketuspinta, josta voidaan säätää mediantoiston voimakkuutta, vaihtaa esimerkiksi biisiä, laittaa toiston tauolle sekä jatkaa toistoa. Myös äänenvoimakkuuden säätö onnistuu kosketusalustojen kautta. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.3 -tuki ja IP54-luokitus roiskeita ja hikeä vastaan. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Kuulokkeet maksavat Fairphonen omassa verkkokaupassa 149 euroa eikä toistaiseksi ole tietoa tuodaanko kuulokkeita laajemmin myyntiin Suomessa. 

Lähde: Fairphone 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Fairphone