HuaweiYleinen

Huawei esitteli näyttävät ja naisille suunnatut FreeBuds Lipstick 2 -kuulokkeet

Huawei FreeBuds Lipstick 2

Huawei on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet FreeBuds Lipstick 2 -kuulokkeet, jotka jatkavat edeltäjästä tuttua kustomoitua muotoilua. Huawei on muovannut kuulokkeiden latauskotelon huulipunan malliseksi.

FreeBuds Lipstick 2 -kuulokkeet ovat saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Phantom Black sekä valkoinen String White. Latauskotelossa on uniikki ”aarrearkku” -toteutus, sillä sen putkilomaisesta muodosta huolimatta kotelo aukeaa kuin korurasia. Kotelossa on myös ruostumattomasta teräksestä ja titaanista valmistettu sarana, joka kestää käyttöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koteloon on myös mahdollista yhdistää pehmeä nahka- tai kiiltävä metalliketju, jolla kuulokkeet pysyvät kätevästi mukana. Kuulokkeet itsessään ovat samat kuin Huawei FreeBuds 5 -mallit.

Huawei tarjoaa siis tutun avoimen muotoilun sekä ultramagneettiset 11 mm elementit pitävät huolen hyvästä äänentoistosta. Tuettuna on nopea lataus, sillä 5 minuutin latauksella saadaan virtaa 2 tunniksi. Täydellä akulla voidaan kuunnella 5 tuntia musiikkia ja melunvaimennuksen kanssa akunkesto tipahtaa 3,5 tuntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja tekniikasta löytyy Huawei FreeBuds 5 -kuulokkeiden artikkelistamme tämän linkin takaa.

Kiinassa FreeBuds Lipstick 2 -kuulokkeet maksavat 1699 juania, joka vastaa noin 216 euroa. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä tullaanko kuulokkeita myymään myös globaalisti.

Lähde: Huawei FreeBuds Lipstick 2 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei