AndroidHintavinkkiXiaomiYleinen

Hintavinkki: Xiaomi Redmi Note 5A Prime saatavilla Suomessa maailman halvimpaan hintaan – 99,90 euroa

Kiinalainen Xiaomi on puhuttanut Suomessa viimeisen viikon ajan, kun DNA otti muutaman valmistajan puhelimen valikoimaansa, vaikka Xiaomin puhelimet ovat olleet virallisesti tarjolla myös Verkkokauppa.comin valikoimassa vuoden verran. Koska Verkkokauppa.com on myynyt Xiaomin laitteita vuoden ajan, niin Xiaomi on tämän kunniaksi alentanut Redmi Note 5A Prime -puhelimen hintaa.

Tarjolla on 50 kappaleen erä puhelimia 99,90 euron hintaa. Normaalisti puhelin maksaa Suomessa 149,90 euroa, joten hintaa on alennettu 50 eurolla. Alennettu hinta on voimassa 1. heinäkuuta asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

99,90 eurolla Xiaomi Redmi Note 5A Prime tarjoaa hyvin vaikuttavia ominaisuuksia. Siinä on muun muassa 5,5 tuuman HD-näyttö, Snapdragon 435 -järjestelmäpiiri sekä Android 7.0 Nougat varusteltuna suomenkielisellä MIUI 9.5 -käyttöliittymällä. Puhelimessa on lisäksi mukavat 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Redmi Note 5A Prime tarjoaa myös 3080 milliampeeritunnin akun, 13 megapikselin pääkameran sekä 16 megapikselin selfie-kameran.

Tarjouksen löydät Verkkokauppa.comin sivuilta ja puhelin on tarjolla väreissä kulta ja hopea.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android