HMDNokiaYleinen

HMD Global julkaisi myös uudet huippuluokan Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet

Nokia True Wireless Earbuds

Yhdessä Nokia 7.1 -puhelimen kanssa HMD Global esitteli Lontoossa myös kahdet uudet Nokia-merkkiset Bluetooth-kuulokkeet. Kuulokkeet kantavat nimiä Nokia True Wireless Earbuds ja Nokia Pro Wireless Earphones.

Vain 5 grammaa per nappikuuloke painava Nokia True Wireless Earbuds tarjoaa kirkkaan äänentoiston ja puhelut jopa 3,5 tunniksi. Kuulokemalli antaa faneille vapauden ladata kuulokkeita liikkeellä ollessaan käyttämällä taskukokoista latauskoteloa, jossa on kolme latauskertaa. Niiden avulla käyttäjä voi nauttia korkealaatuisesta audioviihteestä jopa 16 tunnin ajan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusissa Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeissa on Bluetooth 5.0 -versio sekä ne ovat IPX4-sertifioidut. Kuulokkeita ladataan USB-C-tyypin liittimellä.

Nokia Pro Wireless Earphones -kuulokemalli sopii täydellisesti aina liikkeellä oleville Nokia-faneille. Kuulokkeiden kiinnityssanka sopii mukavasti niskan ympärille. Malli on ihanteellinen esimerkiksi työ- tai koulumatkalle, koska siinä on yhdellä latauksella 10 tunnin soittoaika. Sisäänrakennettu värinätoiminto kertoo saapuvista puheluista, ja älykkäillä magneettisilla nappikuulokkeilla käyttäjä voi helposti vastata puheluun tai soittaa musiikkia erottamalla napit toisistaan ilman että älypuhelinta tarvitsee kaivaa taskusta.

Nokia Pro Wireless Earphones -kuulokkeissan on muun muassa aptX-tuki, Bluetooth 4.2 -versio sekä ne ovat roisketiiviit. Kuulokkeet ladataan micro-USB-liittimellä.

HMD Global tuo uudet Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet myyntiin Euroopassa 129 euron hintaan ja Nokia Pro Wireless Earphones maksaa keskimäärin 69 euroa.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD