HMDNokiaYleinen

HMD Global kertoi: Uudet Nokia C21 Plus, Nokia C2 2nd Edition ja Nokia-kuulokkeet ”tästä päivästä lähtien” saatavilla Pohjoismaissa

Suomalainen HMD Global julkaisi jo sunnuntaina uudet Nokia C -sarjan älypuhelimet, jotka olivat Nokia C2 2nd Edition, Nokia C21 sekä Nokia C21 Plus. Tänään HMD Global on kertonut uutuuslaitteiden saatavuudesta Pohjoismaissa sekä Suomessa. HMD Global on tuonut tästä päivästä lähtien useat laitteet myyntiin, vaikka niitä ei vielä missään myydäkään.

HMD Globalin mukaan Suomessa ja Pohjoismaissa on tänään tullut myyntiin Nokia C21 Plus 129 euron hintaan ja Nokia C2 2nd Edition 99 euron hintaan. Lisäksi tänään myyntiin on tuotu Nokia Go Earbuds2+ -kuulokkeet 39,99 euron hintaan sekä Nokia Headphones -kuulokkeet 49,99 ja 42,99 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ihmetystä kuitenkin herättää HMD Globalin käyttämä sanamuoto ”tästä päivästä lähtien”, joka todellisuudessa ei pidä paikkaansa. Toistaiseksi uutuuspuhelimia tai kuulokkeita ei löydy yhdenkään jälleenmyyjän listoilta Suomessa. Laitteita ei siis voi vielä tänään ostaa, mutta todennäköisesti ne ilmestyvät jälleenmyyjien valikoimiin lähipäivinä ja -viikkoina. Alapuolella on listattuna vielä kaikki tiedot Suomeen tuotavista uusista Nokia-laitteista.

  • Nokia C21 Plus (2 + 32 Gt, Warm Grey) – 129 euroa
  • Nokia C2 2nd Edition (2 + 32 Gt, Harmaa) – 99 euroa
  • Nokia Go Earbuds 2+ (Musta ja valkoinen) – 39,99 euroa
  • Nokia Headphones (langattomat) – 49,99 euroa
  • Nokia Headphones (langalliset) – 42,99 euroa

Uudet Nokia-laitteet edustavat alempaa hintaluokkaa, mutta Suomessa myynnissä ei nähdä todennäköisesti Nokia C21 -puhelinta. Uutuuslaitteisiin voi tutustua tarkemmin alapuolella olevien erillisten artikkelien kautta.

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD