HMDNokiaYleinen

HMD Global valmistelee uusien melunvaimennuksella varusteltujen Nokia-kuulokkeiden julkaisua

HMD Global on julkaisemassa uudet täyslangattomat nappikuulokkeet todennäköisesti lähiviikkojen aikana, sillä nyt jälleenmyyjät ovat listanneet toistaiseksi julkaisemattomat kuulokkeet. HMD Global on julkaissut aikaisemmin jo useita Nokia-kuulokkeita, joita ovat muun muassa Nokia Power Earbuds ja Nokia Power Earbuds Lite. Huhtikuun alussa yhtiö esitteli myös Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi HMD Global ei ole esitellyt yhtäkään aktiivisella taustamelun vaimennuksella varusteltua kuuloketta, mutta tähän on tulossa todennäköisesti pian muutos. Nokiamob.net-sivusto on löytänyt hollantilaisen verkkokaupan listanneen valikoimiinsa uudet Nokia Noise Cancelling Earbuds -kuulokkeet, joiden mallikoodi on BH-805. Valitettavasti verkkokaupan listaus ei paljasta kuulokkeista juuri mitään, mutta hinnaksi on ilmoitettu 93 euroa.

BH-805 viittaa HMD Globalin mallikoodeissa hieman paremmin varusteltuihin kuulokkeisiin, sillä kyseessä ovat seuraajat vuonna 2018 julkaistuille Nokia True Wireless Earbuds (BH-705) -kuulokkeille.

Toistaiseksi uusien nyt paljastuneiden Nokia-kuulokkeiden julkaisuajankohdasta ei ole mitään tietoa. HMD Global esitteli jo kevään uudet Nokia-puhelimet huhtikuussa, eikä uusista julkaisuista ole mitään tietoa. Loogista olisi, että uudet Nokia-kuulokkeet nähdään markkinoilla seuraavien julkaistavien Nokia-puhelimien rinnalla kesällä tai syksyllä.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD