SamsungYleinen

Massiivinen vuoto paljasti Samsung Galaxy Z Flip 3- ja Z Fold 3 -puhelimien muotoilun ja väriversiot

Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3

Twitterissä on julkaistu kuvia Samsungin tulevista taittuvanäyttöisistä älypuhelimista, joiden odotetaan kantavan nimiä Galaxy Z Flip 3 sekä Galaxy Z Fold 3. Samsungin on aikaisempien tietojen mukaan odotettu julkaisevan puhelimet heinä-elokuun aikana, mutta jo nyt niistä nähdään ensimmäiset kuvat hyvissä ajoin ennen julkaisua.

Kuvien perusteella Samsung on uudistanut suuresti simpukkapuhelimen muotoisen Galaxy Z Flip 3 -puhelimen ulkoisen toteutuksen. Vuotokuvissa puhelin on esillä neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen, vihreä sekä violetti. Kuvat paljastavat puhelimen lasipintojen olevan tuoreinta Gorilla Glass Victus -lasia. Suurin muutos Galaxy Z Flip 3 -puhelimessa nähdään takaosan toteutuksessa, sillä nyt mukana on puhelimen levyinen musta lasikaistale, jossa on kaksi kameraa sekä aikaisempaa suurempi OLED-näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkopuolen hieman suurennettu näyttöpaneeli toimii nyt paremmin musiikin hallintaan sekä ilmoituksien lukemiseen. Lisäksi kameratoteutus koostunee edelleen pääkameran ohella ultralaajakulmakamerasta, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Galaxy Z Flip 3 ei tule siis saamaan telekameraa. Puhelimen sisäpuolelta ei ole toistaiseksi vuotanut kuvia, mutta odotettavasti toteutus on varsin samanlainen kuin nykyisissäkin Samsungin taittuvanäyttöisissä simpukkapuhelimissa.

Toinen vuotanut puhelin on Samsung Galaxy Z Fold 3, joka jatkaa Samsungin kaikista parhaiten varusteltujen taittuvanäyttöisten puhelimien sarjaa. Vuotokuvat tekevät selväksi, että Galaxy Z Fold 3 on maailman ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, jossa on näytönalainen etukamera. Toinen puhelimen avainominaisuuksista on kuvien perusteella tuki S Pen -kynälle, jota ei ole aikaisemmin nähty taittuvanäyttöisissä älypuhelimissa.

Lisäksi Galaxy Z Fold 3 -puhelimen takaosasta on paljastettu kuva, jonka perusteella puhelimesta on tulossa kolme väriversiota, jotka ovat vihreä, musta sekä valkoinen. Kamera-alueesta on tehty mielenkiintoisen kapea ja puhelimessa nähdään kolme kameraa ja yksi LED-salamavalo. Todennäköisesti Galaxy Z Fold 3 tarjoaa pääkameran ohella ultralaajakulmakameran ja telekameran.

Molempien puhelimien kohdalla kuvat ovat peräisin todennäköisesti Samsungin virallisista promovideoista, joiden on ollut tarkoitus olla salassa pidettäviä. Julkaisuun odotetaan olevan vielä kuukausia aikaa, jonka takia nyt paljastuneet kuvat ovat ikävä homma Samsungille. Todennäköisesti vuodon tehneelle Samsungin työntekijälle on luvassa potkut, sillä yhtiön loppuvuoden odotetuimpien puhelimein vuotaminen ei varmasti ole hyväksyttävää.

Lähde: Twitter 1, Twitter 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung