HMDNokiaYleinen

HMD Globalilta tulossa edullinen Nokia-puhelin 50 megapikselin kameralla – ensimmäiset tiedot paljastuivat sertifioinnista

Tulevassa Nokia-puhelimessa on 50 megapikselin kaksoiskamera.

HMD Global on laajentamassa Nokia-älypuhelimien valikoimaa jälleen edullisemmassa hintapisteessä, sillä nyt Yhdysvaltain televiranomainen FCC on antanut sertifikaatin toistaiseksi julkaisemattomalle Nokia TA-1413 -mallikoodia kantavalle puhelimelle.

Sertifiointi ei paljasta puhelimesta kovinkaan paljoa, mutta se kertoo hyvin kyseessä olevan puhelin, jota ei ole vielä missään julkaistu. Tiedostojen joukossa on nimittäin viivapiirros itse laitteesta, joka paljastaa muutamia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa on esillä puhelimen takaosa, joka on lähes samanlainen kuin aikaisemmatkin uudet Nokia-puhelimet. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kuvan perusteella kaksi kameraa ja LED-salamavalo. Kamera-alueessa on myös teksti ”50MP AI CAMERA”, joka vahvistaa pääkameran tarkkuuden olevan 50 megapikseliä.

Tulevassa Nokia-puhelimessa on takaosassa myös sormenjälkilukija, jonka perusteella kyse on hyvin edullisesta älypuhelimesta. Lisäksi takaosassa on aukko kaiutinta varten. Muotoilultaan tuleva Nokia-puhelin on kuin aikaisemmin julkaistu Nokia C21 Plus, joten kyseessä saattaa olla uusi Nokia C -sarjan jäsen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FCC:n tiedot paljastavat puhelimessa olevan myös kookas 4850 milliampeeritunnin akku ja mobiiliverkkoyhteydet rajoittuvat 4G:hen. Tiedostoista voidaan kaivaa esille myös tieto siitä, että puhelimen korkeus on 164,8 millimetriä ja leveyttä on 75,89 millimetriä. Oikeastaan mitään muuta mielenkiintoista ei FCC:n tiedot tällä kertaa paljasta.

HMD Global julkaisi vasta MWC-messuilla helmikuussa uusia älypuhelimia globaaleille markkinoille, mutta yleensä yhtiö on julkaissut kevään ja kesän vaihteessa myös uutuuksia. HMD Globalilta odotetaan erityisesti uusia Nokia X -sarjan älypuhelimia, mutta niistä ei ole saatu vielä mitään viitteitä edes sertifiointien muodossa.

Lähde: FCC (TA-1413)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD