HMD globalNokiaYleinen

HMD Globalilta tulossa uusi ”Nokia N139DL” – tarjoaa 4G-yhteydet ja KaiOS 3.0 -käyttöjärjestelmän

Nokia 8000 4G

Hiljattain paljastui kaksi HMD Globalin kehittämää Nokia-puhelinta TracFone-operaattorin tukisivuilta, jotka olivat Nokia N1374DL sekä N139DL. Ainakin jo N1374DL-puhelimesta on paljastunut jo joitakin tietoja sertifiointien kautta, mutta N139DL on pysynyt varsin hyvin mysteerinä. Nyt kuitenkin uusi sertifiointi paljastaa ensimmäisiä tietoja.

Nokia N139DL -puhelin on saanut Wi-Fi-sertifikaatin, josta paljastuu mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kyseessä on uusi peruspuhelin, joka tarjoaa 4G-yhteydet. Lisäksi puhelimessa tullaan hyödyntämään uutta KaiOS 3.0 -käyttöjärjestelmää, joka on aikaisempaa älykkäämpi peruspuhelimien käyttöjärjestelmä. Puhelimessa on myöskin 2,4 GHz Wi-Fi-tuki, mutta oikeastaan mitään muuta konkreettista ei Wi-Fi-sertifiointi paljasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Nokia N139DL pysyy edelleen pääosin mysteerinä, mutta nyt saatiin kuitenkin vahvistus sille, ettei kyseessä ole mikään älypuhelin. On myös hyvä huomata, että kyseessä saattaa olla täysin uusi Nokia-peruspuhelin tai vaihtoehtoisesti jokin TracFone-operaattorille suunnattu versio HMD Globalin nykyisistä KaiOS-käyttöjärjestelmään perustuvista peruspuhelimista.

Tällä hetkellä ei ole tietoa, milloin HMD Global tulee julkaisemaan uuden peruspuhelimen. Yhtiö järjestää kuitenkin 6. lokakuuta julkaisutilaisuuden, jossa nähdään ainakin pitkään huhuttu Nokia-tabletti. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko HMD Global esitellä samalla uusia älypuhelimia.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global