HMDNokiaYleinen

HMD Globalilta tulossa uusi Nokia T10 -tabletti – koodinimeksi paljastui ”Nokia Penguin”

Mainosvideolla nähty pienempi Nokia-tabletti.

Viime viikolla kuultiin Nokiamob.net-sivuston toimesta tietoja tulevista Nokia-laitteista, joiden joukossa oli muun muassa edullinen Nokia G11+ -älypuhelin. Yksi paljastuneista laitteista kantoi koodinimeä ”Nokia Penguin”, josta on nyt kuultu lisätietoja.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on twiitannut Nokiamob.net-sivuston raportin ja kertonut ”Nokia Penguin” -koodinimeä kantavan laitteen olevan Nokia T10 -tabletti. Koodinimen kuulumista tabletille arvuuteltiin jo viime viikolla, mutta nyt laitteelle on saatu myös mallinimi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Nokiamob-sivusto huomauttaa, että ”Penguin” on DC Comicsin hahmo, joka jatkaa HMD Globalin tuttua koodinimikäytäntöä. Esimerkiksi viime vuonna julkaistun Nokia T20 -tabletin koodinimi oli ”Riddler” ja se on myös DC Comicsin hahmo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin tuleva Nokia T10 -tabletti on sertifioitu jo Venäjällä mallinumeroilla TA-1457 ja TA-1472, joiden lisäksi HMD Global itse vilautti mainoksessa aikaisemmin erikoista pientä tablettia.

Nokia T10 voisi siis hyvinkin olla nimensäkin perusteella pienempi tai ainakin edullisempi versio Nokia T20 -tabletista. Toistaiseksi laitteesta ei ole kuitenkaan muita vuotoja tai tietoja olemassa, joten varmuutta Nokia T10:n ominaisuuksista ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuustabletti tullaan julkaisemaan todennäköisesti pian, mutta HMD Global ei ole vielä vahvistanut mitään tarkkaa ajankohtaa. Yhtiöltä odotetaan esimerkiksi Nokia G11+ -puhelinta, jossa on 50 megapikselin pääkamera, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä suuri 4850 milliampeeritunnin akku. Lisäksi yhtiöltä odotetaan uutta 4G-peruspuhelinta sekä mahdollisesti toistakin älypuhelinta.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD