HMDNokiaYleinen

HMD Global valmistelee useita Nokia-uutuuksia – Nokia G11 Plus, Nokia Penguin ja kaksi muuta uutuutta paljastui

HMD Globalin logo

HMD Global valmistelee uusia Nokia-laitteita, joista nähtiin ensimakua jo aikaisemmin tällä viikolla FCC:n sertifioinnista. Tällä kertaa Nokiaa koskevaan uutisointiin keskittynyt Nokiamob.net-sivusto on tehnyt ansiokasta salapoliisin työtä ja löytänyt tietoja neljästä tulevasta Nokia-laitteesta.

Yksi tulevista laitteista kantaa koodinimeä ”Nokia Penguin”, joka on löytynyt listattuna Googlen listauksesta. Koodinimi on muun muassa Nokia T20 -tabletin ja Nokia 2.2- ja Nokia 8.3 5G -puhelimien rinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Penguin

Nokiamob-sivusto huomauttaa, että Penguin on DC Comicsin hahmo, joka jatkaa HMD Globalin tuttua koodinimikäytäntöä. Esimerkiksi Nokia T20:n koodinimi oli ”Riddler” ja se oli myös DC Comicsin hahmo. HMD Global saattaa siis käyttää Nokia-tableteissa yhteneviä koodinimiä, joten nyt paljastunut Nokia Penguin voi olla uusi tabletti. HMD Globalin tuleva tabletti on sertifioitu jo Venäjällä mallinumeroilla TA-1457 ja TA-1472, joiden lisäksi HMD Global itse vilautti mainoksessa aikaisemmin erikoista pientä tablettia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia G11 Plus

Nokia G11 Plus tullaan julkaisemaan myös pian, ja kyseessä on koodinimeä ”Nokia Magik” kantava laite. Kyseinen laite tulee nähtävästi asettumaan Nokia G11- ja Nokia G21 -puhelimien välimaastoon. Nokia G11 Plus on sama laite kuin aikaisemmin FCC:n listauksesta löytynyt puhelin.

Puhelimen yhden SIM-kortin version mallinumero on TA-1429, ja se on listattu myös jälleenmyyjän sivuilla. Puhelimeen on tulossa 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi tarjolle tulee musta ja vihreä väriversio. Puhelimesta on myös muita variantteja, sillä sertifioinnit ovat paljastaneet saman puhelimen mallinumeroiksi TA-1408, TA-1413 ja TA-1421.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia G11 Plus

Nokia G11 Plus on saamassa FCC:n aikaisempien tietojen mukaan 50 megapikselin tasoisen kaksoiskameran sekä 4850 milliampeeritunnin akun. Puhelin tulee saamaan pitkälti saman muotoilun kuin aikaisemmin julkaistu Nokia C21 Plus.

Nokiamob.net-sivusto on löytänyt myös viitteitä Nokia TA-1448 -mallinumeroa kantavasta puhelimesta. Kyseinen puhelin on hiljattain sertifioitu Kiinassa ja ainoa tieto on tuki 20 watin pikalataukselle. Muita tietoja mysteerilaitteesta ei ole vielä olemassa. HMD Global valmistelee tietojen mukaan myös uutta 4G-yhteydet tarjoavaa Nokia-peruspuhelinta. Kyseisen laitteen mallinumerot ovat TA-1469, TA-1474 ja TA-1480.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Lisää puhelimia samaa G sarjaa ala-arvoista markkinoiden tylsimmät ja huonoimmat älypuhelimet. Unisoc piirejä ja kehnot vain HD näytöt ei koskaan enää Full HD+ kuten muilla. Kuka noita Suomessa ikinä ostaisi? Onko ne tarkoitettu kehitysmaihin? Mutta kun ainakin Intiassa ja Nigeriassa ne myös haukutaan lyttyyn niin missä siis?

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD