HMD globalNokiaYleinen

HMD Globalin julkaisemattoman Nokia-puhelimen CAD-mallinnukset paljastuivat

HMD Global on panostanut viime aikoina vahvasti edullisemman hintapisteen Nokia-älypuhelimiin, ja myös uusia laitteita on tulossa lähiaikoina. Odotuksien mukaan luvassa pitäisi olla ainakin uusi Nokia 5.4 -älypuhelin, mutta nyt tuore vuoto paljastaa myös ”Nokia 4.3” -puhelimen CAD-mallinnukset. Todennäköisesti kyseessä on kuitenkin Nokia 4.4, tai jokin muu malli, sillä julkaistavaksi ei odoteta enää X.3 -puhelimia.

CAD-mallinnuksessa tuleva Nokia-puhelin näyttää varsin paljon edeltäjältään, eli Nokia 4.2 -mallilta. Takaosassa on pystysuunnassa keskitetysti kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria ja LED-salama löytyy oikealta puolelta. Kameroiden alapuolella on nähtävästi myös perinteikäs sormenjälkilukija. CAD-mallinnus paljastaa laitteen etuosassa olevan pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli, joka on tietojen mukaan noin 6,5 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen perusteella laitteen mitat olisivat 162,9 x 77,1 x 10,5 millimetriä, joten kyseessä on varsin kookas laite. Laitteen oikeassa kyljessä on perinteiseen tyyliin virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen vasemmassa kyljessä nähdään SIM-korttitelakka. Tulevan Nokia-puhelimen alareunassa kerrotaan olevan kuulokeliitin USB-C-tyypin latausliitin sekä kaiutinritilä.

Toistaiseksi nyt vuotaneen Nokia-puhelimen tarkoista teknisistä tiedoista ei ole mitään tietoa. Myöskään ei ole tarkkaan tiedossa, milloin HMD Global voisi nyt paljastuneen puhelimen julkaista, mutta todennäköisesti julkaisua voi odottaa aikaisintaan ensi vuoden puolella.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Tuskinpa on mikään tuleva Nokian puhelin, koska kaikissa Nokia puhelimissa on kuulokeliitäntä yläkulmassa, ei alakulmassa.

    1. Missä se mahtaa Nokia fanboin mukaan olla Nokia 8.3:n kuulokeliitäntä?

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global