SamsungYleinen

Julkaisematon Samsung Galaxy S21+ esillä ensimmäistä kertaa videolla

Samsungin ensi vuoden Galaxy S21 -huippupuhelimet ovat olleet viime viikkoina vahvasti esillä huhuissa sekä vuodoissa. Aikaisemmin Galaxy S21, Galaxy S21+ ja Galaxy S21 Ultra nähtiin teaser-videopätkillä, mutta tänään nettiin on vuodettu video, jossa on esillä todellinen laite kokonaisuudessaan. Videolla esiintyy Galaxy S21+, eli malliston keskimmäinen malli.

Vuotanut video on 4 minuutin mittainen, jossa Galaxy S21+ on esillä selvästi lähes jokaisesta kulmasta katsottuna. Vuota vahvistaa käytännössä kaiken, mikä on ollut viime aikoina vuotojen kohteena. Huomattavin muutos aikaisempiin Samsungin huippupuhelimiin on se, että Galaxy S21 -malleissa näytön kehykset ovat vielä aikaisempaakin kapeammat sekä tasaiset joka sivulta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S21+ -puhelimeen odotetaan 6,7 tuuman AMOLED-näyttöä, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen odotetaan myös Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä, 5G-yhteyksiä sekä kolmoiskameraa. Takaosan kameran pitäisi koostua 12 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 64 megapikselin telekamerasta.

Samsungin on huhuttu julkaisevan Galaxy S21 -malliston huippupuhelimet 14. tammikuuta, eli heti ensi vuoden alussa. Puhelimien toimituksien kerrotaan alkavan 29. tammikuuta, jonka lisäksi Samsung saattaa alentaa hintoja verrattuna edeltävään sukupolveen jopa 100-150 dollarilla.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Ketään ei kiinnosta.

  2. Hienoja puhelimia, joista Nokia fanboit joutuvat vain näkemään märkiä unia.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung