HMDNokiaYleinen

HMD Globalin tuleva lippulaivapuhelin onkin Nokia 8 – saatetaan julkaista jo hyvin pian

Nokia 8

Suomesta ponnistava tuore puhelinvalmistaja HMD Global on tuonut saataville jo kolme alempaan hintaluokkaan sijoittuvaa Nokian tuotemerkkiin perustuvaa älypuhelinta, mutta todellista lippulaivapuhelinta yhtiöltä silti vielä odotetaan. Olemme saaneet kuulla paljon huhuja Nokia 9 -lippulaivapuhelimesta, mutta nyt huippupuhelimen nimeksi povataan kuitenkin Nokia 8 -mallia. Asiasta kertoo WinFuture -verkkosivusto.

HMD Globalin kehittämä TA-1004 -mallikoodia kantava puhelin on nähty jo useaan otteeseen, muun muassa Frandroid.comin vuotamissa kuvissa sekä puhelin on saanut lukuisia viranomaishyväksyntöjä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 8 -puhelimeen odotetaan Qualcommin uusinta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Laitteen näytöksi kerrotaan 5,27 tuumaa, jonka tarkkuus on 1440 x 2560 pikseliä. Sisäistä tallennustilaa laitteeseen odotetaan vähintään 64 gigatavua. Nokia 8:ssa uskotaan olevan myös kaksoiskamera, joka rakentuu kahdesta 13 megapikselin kennosta, joista toinen on mustavalkoinen. Puhelimessa on myös USB-C -latausliitin sekä 3,5 mm kuulokeliitin.

WinFuture kertoo myös, että Nokia 8 saapuu markkinoille ainakin neljässä värivaihtoehdossa, jotka ovat sininen, hopea, kulta/sininen sekä kupari/kulta. Puhelimen hinnan povataan olevan alle 600 euroa ja julkaisun kerrotaan tapahtuvan jo 31. heinäkuuta. HMD Global ei ole vielä vahvistanut uusien puhelimien julkaisua, vaikka lähteen mukaan julkaisu tapahtuisi jo parin viikon päästä.

Lähde: WinFuture

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD