HMDNokiaYleinen

HMD julkistaa pian Nokia T21 -tabletin omalla brändillään – Luvassa uusia värejä, päivitetty ohjelmisto ja tuttua tekniikkaa

Nokia T21

Yleisessä tiedossa on ollut, että suomalainen HMD Global tulee julkistamaan nykyisiä Nokia-laitteita oman HMD-brändin alaisuudessa. Yhtiö on siirtämässä painoarvoa pois Nokia-brändistä, ja nyt myös tulevasta tabletista on paljastunut lisätietoja.

Yhdysvaltalainen FCC-sertifikaatti paljastaa dokumenteissaan HMD:n julkaisevan pian Nokia T21 omalla brändillään. Odotettavasti tabletti kantaisi yksinkertaisesti nimeä HMD T21. Julkaistut dokumentit eivät juurikaan piilottele HMD:n suunnittelemia muutoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia T21:n mallikoodi on TA-1487, ja tuleva HMD-tabletti kantaa mallikoodia TA-1597. Lisäksi selvästi mainitaan, että brändit ovat eri, sillä alkuperäinen on Nokia-tabletti ja uusi versio on HMD-brändin laite. Molempien laitteiden valmistajana on edelleen sama kiinalainen Huaguan Technology.

HMD-tabletissa tullaan näkemään päivitetty ohjelmisto, sillä käyttöön otetaan tuoreempi Android 13. HMD ei selvästi halua tuoda tablettia markkinoille uusimmalla Android 14 -versiolla. Näytön ja kameroiden osalta HMD tulee vaihtamaan komponenttien toimittajaa, mutta tiedot pysyvät ennallaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen värit ovat myös listattuna muutoksissa. Nokia T21 -tabletti on ollut tarjolla ainoastaan Charcoal Grey -värissä, mutta HMD-versio tulee tarjoamaan kaksi väriä, jotka ovat Black Steel sekä Apricot. Muita merkittäviä muutoksia ei ole mainittuna.

Oletettavasti siis perustekniikat pysyvät ennallaan. Nokia T21 -tabletissa on 10,36 tuuman kokoinen näyttöpaneeli sekä Unisocin kehittämä edullinen T612-järjestelmäpiiri. Tabletissa on myös kaksi 8 megapikselin tasoista kameraa, 8200 milliampeeritunnin akku sekä stereokaiuttimet.

Toistaiseksi HMD T21 -tabletin tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoa, mutta se voisi tapahtua hyvin hiljaisesti lähiviikkoina.

Lähde: FCC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD