HMDNokiaYleinen

HMD vihjaa: Nokia 3210 tekee paluun toukokuussa

Suomalainen HMD Global on siirtymässä kohti uutta strategiaa, joka pitää sisällään Nokia- ja HMD-brändin tuotteita, vaikka lopulta Nokia-brändin painoarvon odotetaan vähenevän entisestään. Tänä vuonna on luvassa ainakin yksi uusi Nokia-puhelin, josta vihjattiin jo aikaisemmin MWC-messuilla.

Tuolloin kerrottiin puhelimen julkaisun tapahtuvan toukokuussa ja nähtiin pikselikuva keltaisesta laitteesta. Nyt HMD on julkaissut sosiaalisessa mediassa uuden pikselikuvan laitteesta, ja vihjaus on selkeä muun muassa mallinimestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin tällä viikolla vietettiin Nokia 3210 -puhelimen 25. syntymäpäivää, ja HMD:n jakamassa postauksessa kerrottiin olevan tulevan puhelimen syntymäpäivä. Toistaiseksi mitään muuta ei tulevasta Nokia-puhelimesta kerrottu.

Kyseessä on edeltäjä ikoniselle Nokia 3310 -puhelimelle. Nokia 3210 toi mukanaan muun muassa matopelin, kustomoitavat paneelit, sisäänrakennetun soittoäänisäveltäjän sekä antennittoman muotoilun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden Nokia 3210 -puhelimen julkaisuun on vielä pari kuukautta aikaa, joten lisätietoja voidaan saada vielä ennen varsinaista julkaisua.

Päivitetty: 20.3.2024 kello 11.11: Jotenkin onnistuimme luikahtamaan muinaisuuteen ja väittämään, että Nokia 3210 olisi aloittanut matopelin villityksen. Todellisuudessa Nokia 6110 pisti show’n pystyyn jo vuonna 1997. Pahoittelut niille, jotka ovat joutuneet hämilleen tästä tärkeästä historiallisesta faktaongelmasta.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Omien muistikuvieni mukaan se oli kyllä 5110, jossa oli ensimmäisenä matopeli.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD