AppleYleinen

Apple-vuotaja: Seuraavat AirPods-kuulokkeet tulossa vuoden loppupuolella

3. sukupolven AirPods.

Apple päivitti AirPods-kuulokkeiden perusversioita viimeksi 2022. Nyt Apple on Bloombergin Mark Gurmanin mukaan julkaisemassa peruskuulokkeistaan neljännen sukupolven. Ajankohta julkaisulle sijoittuisi syksylle 2024.  

Gurman kertoo, että Apple aloittaisi kyseisten kuulokkeiden massatuotannon toukokuussa ja markkinoilla kuulokkeet nähtäisiin syys- tai lokakuussa. Odotuksissa on, että neljännen sukupolven AirPods-malleissa olisi uusittu muotoilu, jolla pyrittäisiin parantamaan kuulokkeiden istuvuutta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gurman puhuu uutiskirjeessään kahdesta AirPods-mallista, joista toiset maksaisivat hieman enemmän ja kuulokkeista löytyisi joitakin lisäominaisuuksia. Kalliimpien kohdalla kyse ei mitä ilmeisemmin olisi AirPods Pro -kuulokkeista, sillä Apple on päivitellyt niitä noin kolmen vuoden välein ja edellinen päivitys AirPods Pro –kuulokkeisiin nähtiin syksyllä 2022. 

Kalliimmat kuulokkeet saisivat ominaisuuksia myös AirPods Pro -kuulokkeista, sillä Gurmanin mukaan niissä olisi aktiivinen taustamelunvaimennus, joka on toistaiseksi nähty vain AirPods Pro -kuulokkeissa. Latauskotelo saisi kaiuttimen, joka toimisi osana Find My -toimintoa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edullisemmat AirPodsit saavat Gurmanin mukaan aiempaa paremman äänenlaadun. Latauskotelosta löytynee ainoastaan USB-C-portilla varustettu versio. Muita merkittäviä muutoksia Gurman ei halppis AirPodseille kertonut. 

Apple on aiempien vuotojen mukaan työstämässä iOS 18 -käyttöjärjestelmään uudenlaista kuulolaitetoimintoa, joka tulisi osaksi AirPods-kuulokkeita. Ominaisuus ei mitä ilmeisemmin olisi vain uudempien kuulokkeiden yksinoikeus, vaan ominaisuus tulisi myös vanhempiin malleihin. 

Lähde: Bloomberg 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple