AndroidHonorYleinen

Honor 10 sai Android 9.0 Pie -päivityksen Suomessa

Kerroimme tammikuun alussa, että Huawein tytärbrändi Honor oli laittanut Suomessa yleiseen jakoon Android 9.0 Pie -päivityksen yhdessä EMUI 9.0 -käyttöliittymän kanssa Honor Play -puhelimelle. Nyt Honor on laittanut saman päivityksen jakoon Suomessa myös Honor 10 -älypuhelimelle.

EMUI 9.0 -versiossa Honor kertoo yksinkertaistaneensa käyttöliittymää tehden siitä helpomman käyttää. Päivityksen mukana tulee muun muassa AR-skannaustoiminto, joka tunnistaa minkä tahansa kohteen ja sen avulla voidaan myös ostaa kyseinen kohde. Kameralla on mahdollista nyt myös saada ruokien kaloritiedot. Myöskin tehokkuuteen on kerrottu tulleen parannuksia, joka näkyy erityisesti nopeampana käynnistymisenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen mukana ei tule juurikaan Android 9.0 Pien omia käyttäjälle näkyviä muutoksia, vaan nämä on korvattu Huawein omilla ominaisuuksilla. Päivitys sisältää lisäksi Googlen 1. marraskuuta julkaisemat tietoturvakorjaukset. Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä löydät laajemmasta artikkelistamme.

Honor 10 -puhelimessa päivityksen löydät menemällä Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitys > Etsi päivityksiä. On kuitenkin hyvä huomata, että Honor saattaa jakaa päivitystä porrastetusti myös Suomessa, joten kaikilla käyttäjillä päivitys ei todennäköisesti ole heti ladattavissa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android