AppleYleinen

Tältä näyttänee syksyllä julkaistava iPhone XI – Ruma kolmoiskamera takaosassa

iPhone XI

Ensimmäiset kuvat vuoden 2019 loppupuolella julkaistavasta iPhone-puhelimesta on julkaistu tutun vuotajan Steve Hemmerstofferin toimesta yhdessä Digit.in -sivuston kanssa. Aikaisemmin Hemmerstoffer on julkaissut muun muassa kuvia Huawei P30– sekä Nokia 9 PureView -puhelimista.

Kuvista voidaan nähdä, että tulevassa iPhone-puhelimessa olisi jopa kolme kameraa takaosassa, kuten kilpailijoidenkin huippupuhelimissa on viime aikoina nähty. Kameraosa on neliömäinen ja siihen on laitettu kolme kameraa, salama sekä mikrofoni. Kuvista nähdään puhelimen ulkoisen designin pysyvän takaosasta pitkälti samana kuin viime vuoden iPhone-malleissa, mutta ainoa suuri eroa on vasemmasta yläkulmasta löytyvä kameraosa, joka on samalla varsin ruma. Tietojen mukaan tuleva puhelin kantaa nimeä iPhone XI.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevan iPhone-puhelimen kamera-asettelu tuo mieleen vahvasti Huawei Mate 20 -puhelimien kameratoteutuksen. Vuodetut kuvat perustuvat varhaisiin 3D-mallinnoksiin, jotka ovat kuitenkin usein pitäneet varsin hyvin paikkansa. On kuitenkin mahdollista, että iPhone XI:n ulkoinen toteutus tulee vielä muuttumaan ennen syksyä, sillä onhan julkaisuun vielä kuukausia aikaa.

Lähde: Digit.in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Wow!

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple