HonorYleinen

Honor 10X Lite julkaistiin valikoiduilla markkinoilla – 48 MP neloiskamera ja suuri 5000 mAh akku

Honor on julkaissut valikoiduilla markkinoilla uuden Honor 10X Lite -puhelimen, joka on seuraaja muun muassa keväällä Suomessakin myyntiin saapuneelle Honor 9X Lite -puhelimelle. Nyt uutuuspuhelin on pitkälti samanlainen kuin Huawei-brändin alaisuudessa myytävä P Smart 2021, ja suurin eroavaisuus löytyykin vain nimeämisestä.

Honor 10X Lite tarjoaa suuren 6,67 tuuman Full HD+ -tasoisen näyttöpaneelin, joka perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön yläreunaan on saatu keskitetysti reikä etukameraa varten. Tehoista on vastaamassa Huawein kehittämä kahdeksanytiminen Kirin 710A -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Honor on varustellut laitteen myös muistikorttipaikalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Honor 10X Liten takaosaan on saatu tällä kertaa neljä kappaletta, jotka ovat 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyysterävyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Kameran yksi ominaisuuksista on Super Night Shot -kuvaus, jonka avulla pystytään taltioimaan parempia yökuvia kehittyneiden tekoälyalgoritmien avulla. Etuosassa on vain yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa, joka takaa erinomaisen käyttöajan. Honor 10X Lite on varusteltuna myöskin 22,5 watin SuperCharge-pikalatauksella, joka takaa erittäin nopean lataamisen. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat USB-C-tyypin latausliitin, 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä Honor 10X LItessa toimii Android 10, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 3.1 -käyttöliittymä. Puhelimessa ei ole luonnollisestikaan Googlen palveluita tai Google Play -sovelluskauppaa, vaan laitteeseen on esiasennettuna Huawei Mobile Services 4.1 -palvelut sekä AppGallery-sovelluskauppa.

Honor 10X Lite on julkaistu ainakin Saudi-Arabiassa, jossa puhelin tulee tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat Icelandic Frost, Midnight Black sekä Emerald Green. Hintaa puhelimella on 799 Saudi-Arabian rialia, joka on suoraan muunnettuna 182 euroa. Honor tulee julkaisemaan puhelimen myös muilla markkina-alueilla myöhemmin, mutta Suomen osalta ei ole tietoa.

Lähde: Honor 10X Lite -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor