HonorYleinen

Honor 20 Lite julkaistaan pian Euroopassa – Käytännössä sama puhelin kuin Honor 10 Lite

Honor 20 Lite

WinFuture.de -sivusto on kertonut tulevasta Honor 20 Lite -puhelimesta, joka asettuu alempaan hintaluokkaan kuin pian julkaistavat Honor 20- ja Honor 20 Pro -puhelimet. Honor 20 Lite on täysin identtinen kuin Venäjällä jo julkaistu Honor 10i -puhelinmalli. Lisäksi tuleva puhelin kantaa samaa HRY-mallikoodia, kuin Honor 10 Lite ja Huawei P Smart 2019.

Ainoa tekninen eroavaisuus Honor 20 Liten ja Honor 10 Liten välillä löytyy kameroista, mutta muuten tekniikka on identtinen. Honor 20 Liten näytön koko on 6,21 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus sekä vesipisaramainen loviratkaisu. Tehoista vastaa Kirin 710 -järjestelmäpiiri ja sen tukena on 4 gigatavua RAM-muistia ja tallennustilaa löytyy 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelin tarjoaa kolme takaosassa sekä yhden edessä. Kolmoiskamera rakentuu 24 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajasensorista sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etukameran tarkkuus on jopa 32 megapikseliä. Muita laitteen ominaisuuksia ovat takaosasta löytyvä sormenjälkilukija, perinteinen 3,5 mm kuulokeliitin sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Honor 20 Liten akun koko on 3400 milliampeerituntia ja sitä ladataan hyödyntämällä jo varsin vanhaa micro-USB-latausliitintä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, milloin Honor 20 Lite tulee markkinoille, mutta siihen tuskin menee enää montaa viikkoa. Venäjällä samainen puhelin kantaa nimeä Honor 10i.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor