SamsungYleinen

Samsung Galaxy Fold Suomessa ennakkomyyntiin 26. huhtikuuta 2100 euron hintaan – Toimitukset alkavat 3. toukokuuta

Samsung on tänään tiedottanut tuovansa Suomessa myyntiin Galaxy Fold -älypuhelimen ensimmäisien maiden joukossa. Taittuvanäyttöisen puhelimen ennakkomyynti alkaa Suomessa kolmen operaattorin voimin jo 26. huhtikuuta 2019.

Taittuvanäyttöinen uutuuspuhelin on yksi vuoden puhutuimmista älypuhelimista tällä hetkellä, ja sen toimitukset alkavat 3. toukokuuta Samsung.comista, Telialta, Elisalta ja DNA:lta tilanneille. Galaxy Foldin voi myös kokea toukokuun alusta alkaen valikoiduissa operaattoreiden myymälöissä sekä Samsung Shop-In-Shopissa Tammiston Gigantissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme ylpeitä voidessamme olla ensimmäisiä markkina-alueita, jossa asiakkaamme pääsevät käsiksi tähän uuteen ja innovatiivisen älypuhelinluokkaan. Galaxy Fold on täysin ainutlaatuinen tuote, joka on yli kymmenvuotisen kehitystyön tulos ja samalla Samsungin innovaatiokyvyn ilmentymä. Galaxy Foldin perustan muodostavat huippuominaisuudet, joita asiakkaamme arvostavat ja odottavat tuotteiltamme. Odotamme innolla, miten kuluttajat päätyvät hyödyntämään taittuvanäyttöisten puhelimien tarjoamia uusia käyttömahdollisuuksia”, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Avattuna Samsung Galaxy Foldin päänäyttö on 7,3 tuuman Infinity Flex -näyttö, joka hyödyntää Dynamic AMOLED -tekniikkaa. Näytön laatu on QXGA+ -tasoa ja sen kuvasuhde on 4.2:3. Taitettuna laitteen kannessa sijaitseva etunäyttö on kooltaan 4,6 tuumaa ja se hyödyntää Super AMOLED -tekniikkaa. Näyttö on HD+ -tasoa ja siinä on 21:9-kuvasuhde. Avattuna laite tukee kolmen sovelluksen käyttämistä samanaikaisesti.

Tallennustilaa laitteessa on 512 gigatavua, jonka tukena on 12 gigatavua RAM-muistia. Galaxy Fold tukee ensimmäisenä maailmassa UFS 3.0 -standardia. Laite saa tehonsa viimeisimmän sukupolven suorittimesta. Galaxy Foldin akku on jaettu kahteen osaan, ja yhteensä ne ovat kooltaan 4380 milliampeerituntia. Puhelinta voi ladata perinteisen laturin lisäksi langattomasti. Galaxy Fold tukee myös käänteistä langatonta latausta, joten virtaa voi jakaa sitä tarvitseville myös ilman, että tarvitsee etsiä seinäpaikkaa tai kantaa mukana ylimääräisiä kaapeleita.

Samsung tuo Suomessa saataville rajallisen määrän Galaxy Fold -laitteita. Varauslista avautuu 26. huhtikuuta ja toimitukset alkavat 3. toukokuuta. Ennakkotilauksia Suomessa ottavat vastaan Telia, Elisa sekä DNA. Galaxy Foldin suositushinta on 2100 euroa, ja kaikkien tilausten mukana toimitetaan langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, tyylikäs kevlar-suojakuori sekä vuoden vakuutus Samsung Care+ -palvelun kautta.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung