HonorSponsoroitu

Osallistu kuvakilpailuun ja voita uskomattomilla kameroilla varusteltu Honor 50 -älypuhelin!

Honor 50 -puhelin tyylikkäässä Frost Crystal -värissä.

Haluatko voittaa täysin uuden Honor 50 -älypuhelimen? Nyt se on mahdollista osallistumalla SuomiMobiilin ja Honorin yhdessä järjestämään kuvakilpailuun. Kuvakilpailu järjestetään SuomiMobiilin Facebook-sivulla joulukuun aikana ja lukijoilla on mahdollisuus osallistua kilpailuun helposti. Lisäksi kuvakilpailussa palkintona voi voittaa Honorin laadukkaat vastamelukuulokkeet.  

Kuvakilpailu on kaksiosainen ja Honorin tarjoamien palkintojen voittajat ovat selvillä 20. joulukuuta 2021. Ensimmäinen osa kilpailusta järjestetään 3.-12.12.2021, jolloin otetaan vastaan talviaiheisia kuvia kilpailua varten. Tämän jälkeen SuomiMobiilin valintatiimi valitsee 20 kpl kuvista kilpailun toiseen vaiheeseen. Kaikki 20 valittua kuvaa julkaistaan SuomiMobiilin Facebook-sivulla 13. joulukuuta 2021. Kuvista eniten tykkäyksiä tai reagointeja 19. joulukuuta kello 23.59 mennessä saanut kuva on kuvakilpailun voittaja. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Näin osallistut kuvakilpailuun: 

  • Siirry SuomiMobiilin Facebook-sivulle
  • Reagoi sivun kuvakilpailun postaukseen ja samalla voit jakaa sen kavereillesi! 
  • Kommentoi postaukseen talvinen kuva, joka on otettu puhelimella. Kommentissa pitää kuvan lisäksi mainita millä puhelimella kuva on otettu sekä lyhyt kuvateksti, jossa kerrotaan esimerkiksi kuvaushetkestä tai paikasta. Esimerkiksi näin: ”Kuvattu Honor 20 -puhelimella, pakkaspäivä Rovaniemellä” 

Voittajalle on kuvakilpailussa palkintona Honor 50 -älypuhelin, jossa on laadukas 108 megapikselin neloiskamera sekä tyylikäs muotoilu. Pääpalkinnon voittaa kilpailussa ensimmäiselle sijalle päätynyt. Sijoille 2. ja 3. päässeet voittavat itselleen Honorin laadukkaat täyslangattomat Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet. 

Honor 50 -puhelimeen voi tutustua tämän linkin takaa ja Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeisiin voi tutustua tämän linkin takaa. 

Marraskuussa Suomessa myyntiin tullut Honor 50 -älypuhelin on itsenäisen Honorin ensimmäinen uutuuspuhelin, joka tarjoaa alle 500 eurolla unohtumattomia kokemuksia. Puhelimessa on muun muassa 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli, tehokas Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri sekä supernopea 66 watin pikalataus. Honor 50 pitää sisällään myös tutun Google-kokemuksen, sillä laitteessa on Googlen palvelut ja Google Play -sovelluskauppa. Kuvaaminen uutuuspuhelimella onnistuu muun muassa 108 megapikselin pääkameran avustuksella tai tarkat selfiekuvat onnistuvat 32 megapikselin etukameralla. SuomiMobiilin arvostelun Honor 50 -puhelimesta voi lukea tämän linkin takaa.  

Osallistumalla SuomiMobiilin ja Honorin yhteistyössä järjestämään kuvakilpailuun voi uusi Honor 50 -puhelin tai Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet olla pian sinun. Onnea kilpailuun! 

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor