SamsungYleinen

Useita kuukausia myöhästyneen Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen hinta Euroopassa saattaa olla 649 euroa

Samsungilta on odotettu Galaxy S21 FE -älypuhelinta jo useita kuukausia taukoamatta, ja samalla vuodot ovat jatkuneet tähän päivään asti. Puhelimesta tiedetään jo nyt lähes kaikki tiedot ja jatkuvasti kuullaan lisää yksityiskohtia. Tällä kertaa saksalainen Winfuture.de-sivusto on kertonut toistaiseksi julkaisemattoman puhelimen hinnoittelun.

Galaxy S21 FE -puhelinta on odotettu julkaistavaksi tammikuussa 2022, eli noin kuukauden päästä. Puhelinta odotettiin jo kesällä, mutta globaalin piiripulan tuottaman tuotanto-ongelman takia julkaisu on viivästynyt. Samsung tulee nähtävästi kilpailemaan hinnoittelulla uutuuspuhelimen kanssa, jos on uskomista tuoreimpia tietoja. Galaxy S21 FE -puhelimesta odotetaan tarjolle 128 gigatavun versiota 649 euron hintaan ja 256 gigatavun versiota 699 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla saksalaissivusto on julkaissut jälleen tarkkoja tuotekuvia Galaxy S21 FE:n neljästä väriversiosta, jotka ovat violetti, valkoinen, harmaa sekä vihreä. Kuvat eivät paljasta mitään uutta, sillä vastaavia on nähty aikaisemminkin.

Galaxy S21 FE -puhelinta odotetaan tarjolle markkina-alueesta riippuen Snapdragon 888- tai Exynos 2100 -järjestelmäpiirillä. RAM-muistia laitteessa on 8 tai 12 gigatavua sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Näytön tiedetään olevan kooltaan 6,4 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 120 hertsin virkistystaajuus, Full HD+ -tarkkuus sekä keskitetty etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Galaxy S21 FE -puhelimeen on odotettavissa 64 megapikselin tarkin kamera, ja tarjolla on pääkameran ohella myös ultralaajakulmakamera ja telekamera. Etuosassa odotetaan olevan 32 megapikselin tasoinen selfiekamera. Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 15 watin pikalatauksella. Puhelimessa on myös IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Aikaisemman huhun mukaan Samsung tulisi julkaisemaan puhelimen 4. tammikuuta järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa. Lisäksi puhelimen myynnin pitäisi alkaa 11. tammikuuta.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung