HonorYleinen

Honor 60 -puhelimen tekniset tiedot paljastuivat vain päiviä ennen julkaisua – tällainen puhelin julkaistaan keskiviikkona

Honor 60 Pro

Honor tulee julkaisemaan kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Honor 60 -sarjan älypuhelimet 1. joulukuuta, eli keskiviikkona. Jo aikaisempien tietojen mukaan Honor tulee julkaisemaan ainakin Honor 60 -perusmallin sekä paremman Honor 60 Pron. Tällä kertaa Honor 60 -puhelimen tarkkoja teknisiä on vuotanut vain päiviä ennen varsinaista julkaisua.

91mobiles.com sivusto on saanut käsiinsä vuotajan Ishan Agarwalin toimesta Honor 60 -puhelimen tekniset tiedot, jotka ovat varsin odotuksien mukaisia. Puhelimessa kerrotaan olevan jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 778G Plus -järjestelmäpiiri, joka tarjonnee hyvää suorituskykyä keskihintaluokan laitteille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 60 -puhelimeen on lupa odottaa 6,67 tuuman kokoista OLED-näyttöpaneeli, joka kaartuu reunoilta. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, joka takaisi 395 pikseliä tuumaa kohden. Akunkesto on vuodon mukaan 4800 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä pystytään lataamaan langallisesti 66 watin tehoisella pikalatauksella. Honor 60:n pitäisi tarjota myös Bluetooth 5.2 -yhteys ja Android 11 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää Magic UI 5.0- käyttöliittymä.

Vuodon perusteella Honor 60 tarjoaa kolmoiskameran, joka koostuu pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta sekä syvyyskamerasta. Pääkameran kerrotaan olevan tarkkuudeltaan 108 megapikseliä ja siinä on f/1.9-aukolla varusteltu linssi. Ultralaajakulmakameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin ja siinä on f/2.0-aukkoinen linssi. Syvyyskamera on 2 megapikselin tasoinen ja tarjoaa f/2.4-aukon.

Honor 60:n mitoiksi on ilmoitettu 161,4 x 73,3 x 7,988 millimetriä ja painoksi 179 grammaa. Odotuksissa on ainakin neljä väriversiota, jotka olisivat Bright Black, Juliet, Starry Sky Blue ja Jade Green. Puhelimen muotoilu on pitkälti samanlainen kuin Honor 50 -puhelimella. Myös Honor 60 Prosta on julkaistu aikaisempaa tarkempia tuotekuvia, vaikka tekniset tiedot eivät ole vielä paljastuneet.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor