HonorYleinen

Nyt se on varmaa: Honor 70 -sarjan puhelimet julkaistaan 30. toukokuuta – ensimmäiset kuvat paljastettiin

Honor 70 -sarjan puhelin.

Honor vihjaili jo eilen mahdollisesta Honor 70 -sarjan julkaisusta kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta tänään yhtiö on vahvistanut asian. Honor on julkaissut Weibo-palvelussa videon ja kuvia, jotka vahvistavat samalla uutuuspuhelimen muotoilun.

Uutuuspuhelimet esitellään 30. toukokuuta, eli alle kahden viikon päästä. Toistaiseksi Honor ei ole kertonut aikeista tuoda Honor 70 -sarjaa globaaleille markkinoille, mutta puhelimia voidaan odottaa varmasti myöhemmin myös Eurooppaan. Honorin mukaan uutuuspuhelin tulee olemaan kevyt ja siinä on panostettu tyylikkyyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistun videon ja kuvien perusteella Honor tulee jatkamaan samaa tuttua muotoilua, joka nähtiin myös Honor 50- ja Honor 60 -sarjan puhelimissa. Kamera-alue on erilaisempi kuin monissa muissa puhelimissa ja se koostu kahdesta suuremmasta ympyrästä. Toisessa niistä on kaksi kameraa ja toisessa on yksi kamera ja salama. Kuvassa on nähtävästi Honor 70 Pro -puhelin.

Puhelimen takaosassa on tyylikäs liukuvärjätty timanttimainen viimeistely. Kamera-alueen alapuolella on myös teksti, jossa on ”AI Matrix Camera” sekä ”54MP 1/1.49 1:1.9 ASPH.”. Tämä tarkoittaa pääkameran tarkkuuden olevan 54 megapikseliä, jollaista ei ole aikaisemmin puhelimissa nähty. Kuvaa etuosasta Honor ei ole vielä paljastanut, joten tällä kertaa joudutaan tyytymään vain takaosan muotoiluun.

Ainakin Kiinassa Honor 70 -sarjan mainoskasvona tullaan näkemään näyttelijä Gong Jun, joka toimi myös Honor 50 -sarjan kasvoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuja puhelimista on kuultu jo hieman ja luvassa on tietojen mukaan Honor 70, Honor 70 Pro sekä Honor 70 Pro+. Vasta viime vuonna Honor esitteli Honor 50 -sarjan keväällä Kiinassa ja loppuvuodesta Honor 60 -sarjan. Nähtävästi globaalisti tullaan hyppäämään yhden numeron yli, sillä myyntiin tuotiin vasta syksyllä Honor 50 -puhelin.

Honor 70 -perusmalliin on huhujen mukaan tulossa Qualcommin pian julkaistava Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Lisäksi tarjolla pitäisi olla BOE:n kehittämä OLED-näyttö Full HD+ -tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Laitteeseen huhutaan lisäksi 108 megapikselin pääkameraa, 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 2 megapikselin makrokameraa. Akunkesto on 4800 milliampeeritunnin akun varassa ja Honor 70 tarjoaa esimerkiksi 66 watin pikalatauksen, Z-akselisen värinämoottorin ja stereokaiuttimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 70 Pron on huhuttu saavan tehonsa MediaTekin kehittämästä Dimensity 8100 -järjestelmäpiiristä. Näyttö olisi jälleen BOE:n käsialaa ja se perustuu LTPO OLED -tekniikkaan. Näytössä on huhujen mukaan 2600 x 1200 pikselin tarkkuus ja 1-120 hertsin dynaaminen virkistystaajuus. Takaosan kameran odotetaan koostuvan 50 megapikselin optisesta vakautetusta Sony IMX766 -pääkamerasta, 50 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin telekamerasta.

Honor 70 Pro+ on huhujen mukaan MediaTekin tehokkaaseen Dimensity 9000 -järjestelmäpiiriin perustuva laite. Näytön odotetaan olevan edelleen BOE:n käsialaa ja siinä on 2800 x 1300 pikselin tarkkuus, LTPO-tekniikka (1-120 Hz) sekä 10-bittiset värit. Honor 70 Pro+ tulee saamaan myös 50 megapikselin pääkameran (Sony IMX766 + OIS), 50 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 12 megapikselin telekameran. Puhelimeen on odotettu myös 4600 milliampeeritunnin akkua ja 100 watin pikalatausta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor