HonorYleinen

Honor 8A julkaistaan 8. tammikuuta – Tällainen puhelin on luvassa

Honor tulee julkaisemaan tiistaina 8. tammikuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Honor 8A -nimeä kantavan älypuhelimen. DroidShout.com -niminen sivusto on julkaissut tällä viikolla tekniset tiedot sekä virallisia tuotekuvia toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta.

Kuvissa nähdään puhelin, jossa on vesipisaramainen näyttölovi, yksi kamera niin edessä kuin takanakin sekä muovinen rakenne. Puhelin tulee tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat musta ja sininen. Honor 8A -puhelimen odotetaan rantautuvan pian Kiinan jälkeen myös Intian markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Honor 8A tulee olemaan alempaan hintaluokkaan asettuva. Näyttö on kooltaan 6,09 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin Helio P35 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 32 tai 64 gigatavua mallista riippuen. Honor 8A tukee myös muistikorttia aina 512 gigatavuun asti. Takakameroita puhelimeen odotetaan tällä kertaa kahden sijasta yhtä. Pääkamera on kooltaan 13 megapikseliä ja etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä. Honor 8A:ssa on lisäksi kasvojentunnistus ja 3020 milliampeeritunnin akku.

Toistaiseksi ei ole tiedossa tarkkaa hinnoittelua Honor 8A -puhelimelle, mutta teknisen toteutuksen perusteella kyseessä olisi alle 200 euron puhelin. Honor 8A julkaistaan Kiinassa siis 8. tammikuuta.

Lähde: DroidShout.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor