ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Kuinka monta pääkameraa on tarpeeksi älypuhelimessa?

SuomiMobiilissa on päätetty vuoden 2019 aikana aloittaa viikkokyselyiden järjestäminen. Joka perjantai tullaan julkaisemaan uusi kysely, joka koskee viikolla vahvasti esillä olleita mobiiliaiheita. Äänestyksien tulokset julkaistaan aina sunnuntai-iltaisin, joten äänestysaikaa on aina noin kaksi päivää.

Kamerat ovat yksi älypuhelimien tärkeimmistä ominaisuuksista ja tämä on myös näkynyt viime vuosina valmistajien innokkuutena panostaa erityisesti kameroihin. Viime aikoina puhelimista on myös löytynyt entistä enemmän kameroita, joten tämänviikkoisessa kyselyssä SuomiMobiilin lukijoilta kysytäänkin, kuinka monta kameraa puhelimessa todella on ihanteellinen määrä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Esimerkiksi Googlen Pixel 3 -puhelimen tekevät todella vaikuttavaa jälkeä yhdelläkin kameralla, mutta kaksoiskamera löytyy jo järjestäen pitkälti kaikista uusista puhelimista. Huawei on luottanut viime vuonna kolmoiskameraan huippupuhelimissaan ja Samsung toi loppuvuodesta 2018 myyntiin neljällä kameralla varustellun älypuhelimen. Huhuissa on ollut, että HMD Global olisi tuomassa Nokia 9 PureView -puhelimen myyntiin alkuvuodesta ja tässä puhelimessa pitäisi olla jopa viisi kameraa takaosassa. Kuinka monta kameraa puhelimesta pitää siis löytyä, jotta kameroita olisi tarpeeksi?

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT.

Kuinka monta pääkameraa on tarpeeksi älypuhelimessa?

Kaksi kameraa
31.40%
Enemmän kuin viisi
19.01%
Yksi kamera
18.18%
Viisi kameraa
14.88%
Kolme kameraa
14.05%
Neljä kameraa
2.48%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys