AndroidHonorYleinen

Honor 8X sai uuden liukuväriversion, mutta vain Kiinassa

Huawein alaisuudessa toimiva Honor on julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden väriversion yhtiön hiljattain esittelemästä Honor 8X -puhelimesta. Alun perin Honor 8X julkaistiin Kiinassa neljässä värissä, jotka olivat musta, punainen, sininen sekä violetti. Nyt mallistoon on lisätty uusi ”Phantom Blue” -versio, jossa hyödynnetään liukuväritekniikkaa.

Tuore Honor 8X -versio poikkeaa muista vain värinsä osalta. Liukuvärjätyssä takalasissa väri vaihtuu tumman violetista siniseen, joka tekee laitteesta varsin tyylikkään. Valitettavasti ainakin tällä hetkellä väriversio on jäämässä vain kiinalaisien herkuksi, eikä Honor oli kertonut sen saatavuudesta esimerkiksi Euroopassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 8X -puhelimen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista vastaa Huawein oma Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on mukavat 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Honor 8X tarjoaa 128 gigatavua ja mukana on myös paikka muistikortille. Akunkestosta on vastaamassa 3750 milliampeerituntia, jota ladataan hyödyntämällä microUSB-latausliitintä. Puhelimesta löytyy lisäksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä sormenjälkilukija.

Kameroita puhelimessa on kaksi takana ja yksi edessä. Pääkamera rakentuu 20 megapikselin pääsensorista ja 2 megapikselin syvyyssensorista, jonka avulla on mahdollista taltioida bokeh-efektillisiä kuvia. Etukameran osalta Honor tyytyy yhteen 16 megapikselin sensoriin.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android