HonorYleinen

Honor 9X ja Honor 9X Pro kuvavuodossa – Molemmat saavat pop-up-kameran

Honor 9X ja Honor 9X Pro

Honorin odotetaan julkaisevan uusia Honor 9X -malliston älypuhelimia Kiinassa ensi viikolla 23. heinäkuuta 2019. Puhelimia odotetaan peräti kaksin kappalein, jotka ovat Honor 9X sekä Honor 9X Pro. Tänään nettiin on vuodettu molemmista vielä julkaisemattomista keskihintaluokan älypuhelimista viralliselta vaikuttavat tuotekuvat.

Kuvista nähdään, että molemmissa puhelimissa on pitkälti samanlainen muotokieli. Etuosassa on näyttö, jossa ei ole minkäänlaista loviratkaisua, vaan etukamera on toteutettu pop-up-tyylisesti. Etukamera on siis piilotettu puhelimen sisälle ja se nousee tarvittaessa yläreunasta. Honor 9X Pro -mallissa on takaosassa kolmoiskamera sekä X-mallinen lasikuori. Honor 9X -perusversiossa on ainoastaan kaksoiskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmissa puhelimissa on 48 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyssensori. Honor 9X Pro -puhelimessa on lisäksi myös 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Honor 9X- ja Honor 9X Pro -puhelimiin odotetaan myös tuoretta Kirin 810 -järjestelmäpiiriä, 3900 milliampeeritunnin akkua sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmää.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor