HonorYleinen

Honor antoi esimakua MagicOS 7.0 -käyttöjärjestelmästä – yhdistää eri alustat ja laitteet suomattomaksi kokonaisuudeksi

Honorin toimitusjohtaja George Zhao.

Uusien tuotteiden ohella Honor on esitellyt uuden ohjelmistonsa, joka kantaa nimeä MagicOS 7.0. Kyseessä on toteutus, joka yhdistää alustat ja laitteet yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. MagicOS 7.0 perustuu Androidiin sekä PC- ja IoT-käyttöjärjestelmiin, joten eri käyttöjärjestelmiä käyttävät laitteet voivat muodostaa yhteyden MagicOS-laitteisiin järjestelmätasolla.

Uusien käyttöliittymämuutosten lisäksi MagicOS 7.0 antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita kannettavaa Honor-tietokonetta, älypuhelinta ja tablettia yhdellä näppäimistöllä ja hiirellä. Ominaisuuden avulla käyttäjät voivat siirtää tiedostoja saumattomasti laitteiden välillä sekä kirjoittaa tekstiä älypuhelimeen tai tablettiin kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IFA-tilaisuudessa Honor ei kuitenkaan vielä käyttänyt paljoa aikaa MagicOS 7.0:n esittelyyn, sillä se ei ole heti tulossa markkinoille. Honorin mukaan virallinen julkaisu tapahtuu vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä.

Sen lisäksi, että Honor ilmoitti sitoutuneensa myötävaikuttamaan laajemmin toimialaan, yhtiö kertoi liittyneensä useisiin IoT-konsortioihin, mukaan lukien Matter ja Ola, auttaakseen muotoilemaan avointa yhteistyötä edistäviä alan yhteisiä standardeja. Lisäksi uusi Honor Developer Service Platform tarjoaa suoraa tukea ja palveluita kehittäjille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor kertoi samalla laajentaneensa kumppanuuttaan Microsoftin kanssa tuodakseen Phone Linkin kansainvälisille Honor-laitteiden käyttäjille. Phone Linkin avulla käyttäjät voivat yhdistää tietyt Honor-älypuhelimet Windows-tietokoneisiin uusien eri laitteiden välisten ominaisuuksien hyödyntämiseksi, mukaan lukien mahdollisuus tarkastella ilmoituksia, soittaa ja vastaanottaa puheluita tietokoneella sekä käyttää mobiilisovelluksia Windowsissa.

Honor Magic4 Pro -älypuhelin on yksi ensimmäisistä kansainvälisistä Honor-älypuhelinmalleista, joka tukee Phone Linkiä. Honor 70 -älypuhelin tukee Phone Linkiä myös tulevan OTA-päivityksen jälkeen.

Uusittu Honor Health ja muita mielenkiintoisia julkaisuja

Samaan aikaan Honor kertoi päivittävänsä yhtiön nykyistä Honor Health -terveyssovellustaan. Luvassa pitäisi olla aikaisempaa persoonallisempi sovellus, joka tarjoaa toimintoja terveyden seurantaan ja urheilusuorituksiin. Uusittu Honor Health -sovellus tulee saataville lokakuusta lähtien.

Honor kertoo myös panostaneensa tilaääni-, tekoäly- ja lisätyn todellisuuden teknologioihin, joiden avulla voidaan tarjota käyttäjille immersiivisiä kokemuksia ja samalla yhtiö valmistautuu seuraavaan digitaaliseen vallankumoukseen.

Honor Spatial Audio on uusi tilaääniratkaisu, joka julkaistiin IFA-messujen aikana. Se antaa kuulokkeille mahdollisuuden tuottaa leveää, elokuvamaista 3D-ääntä, mikä luo seuraavan sukupolven lisätyn todellisuuden ja virtuaalitodellisuuden vaatiman immersiivisen kokemuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin mukaan ratkaisu on suunniteltu tarjoamaan tilaääntä ja 3D-ääntä kuulokkeiden kautta käyttämällä kuulokkeiden kiihtyvyysmittaria ja gyroskooppeja käyttäjän pään liikkeen seuraamiseen ja äänikentän uudelleen kartoittamiseen, jotta käyttäjät saavat upean äänikokemuksen eri skenaarioissa, kuten elokuvissa, musiikissa ja peleissä.

Algoritmin avulla voidaan simuloida äänen muutoksia matkalla lähteestä kuuntelijan korvaan. Näitä tehosteita ovat muun muassa äänilähteiden lokalisointi kuuntelijan yläpuolella, alapuolella, takana ja edessä.

Honorin tilaääni on ensimmäinen, joka tukee äänen ulkoistamisen etäisyyden säätöä. Tämä tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden säätää dynaamisesti virtuaalisten äänilähteiden etäisyyttä 10–15 senttimetriin henkilökohtaisemman kuuntelukokemukseen saavuttamiseksi.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor